onsdag 30 mars 2011

Snörvel, snörvel och åter snörvel...

Uh för en ihållande förkylning, tycker inte att jag blir något bättre utan snarare tvärsom!? Har jobbat idag fast det egentligen var min lediga dag, men vad gör man inte för goa arbetskamrater!!! Åh TACK till alla goa, snälla och trevliga kunder som ger en "pigga på sig ord och kramar", båder kunder i butik och i telefon! Man blir piggare bara av att höra det vettni!
Som ni säkert förstår så älskar jag prickigt i alla dess form såsom tyger, ljus, vaxdukar, hissgardiner, tapeter och mycket mycket mera! Är även mycket svag för randigt och rutigt!
Hade tänkt att jag skulle visa er den fina hissgardinen som jag fick uppsydd på Bugano här i Årjäng, snabb service, tack Berit! Det passade mig jätte bra eftersom jag skall ha allt klart på nolltid!:) Beige bas och vit prickigt tyg på framsidan och vit och beige blommigt på baksidan blev det! De hade jätte mycket fina tyger i butiken.

Ne, nu är det nattning av barn, NWT läsning ( finns sällan tid över till det på morgonen), Greys anatomi och sedan väntan på att far i huset skall anlända, längtar lite...mycket:)

Sov gott alla läsare från mig till er! Kramizar Johanna på Tallbacka

1 kommentar:

  1. Hej älskade syster..

    Vilken fin blogg!!! super mysig, och fin layout.
    Åhh lägg ut massa bilder på huset och skatterna, saknar dom..

    trist att du är så förkyld, men kurera me lite vila och dryck. hoppas vi ses snart? pussar från mig

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka