fredag 15 juli 2011

Fredagsmys!:)

Hej alla kära bloggare!

Kyla ute, värme inne! Visst är det så!? Fyy hur ruggigt får det vara? Skall ju var kaanon varmt nu med typ tropisk värme på kvällen trots att solen gått ner, eller hur!? 5-10 grader på mornarna, nåt är fel!!! När skall man få uppleva dessa goda kvällar/nätter som fanns förr, då man kunde sitta ute tills mitt i natten i bara linnet!? Vill ha det nuuuuu!
Här har vi tänt i pannan, tänt mysljus framför tvn och har det jätte koosligt, (skiter i vädret just för stunden men det stör mig såååå) när jag kom hem så hade barn och mannen i huset gjort kyckling gryta med färsk broccoli och marinerad vitlök, såå gott, min käreste är en riktig hejare i köket, sant vettni!:)

I morgon är det jobb igen, sen blir det en sväng på travet, här har vi nämligen stortrav i morgon med V75, riktig folkfest här då! Öltält, mycket folk, jaa festligheter lite här och var, tyvärr har inte vi någon barnvakt så vi missar festligheterna på kvällen men... vad gör man!? Får greppa festartarmen någon annan gång när det finns tillgänglighet till barnpassare!:)

Var det någon som tittade på himlen igår kväll? Det var så vackert, himlen var alldeles rosa, stod en lång stund och beskådade skenet, visar bild i morgon när kameran är laddad igen!

I kväll har vi tittat på Scooby doo och nu går Seven, lilleman har nämligen fått något konstigt, blåsor under fötter och i händer, kollade på nätet och det visade sig att det kunde vara någonting som heter Höstblåsor, men vet ej, han hade ju vattenkoppor som bebis men det det sägs ju att man kan få det tillbaka när man haft det som spädbarn!? Klåda o lite tjinkig är han så vi har smörjt och fått kooza i soffan under en lång stund, stackars liten!

Nu måste vi följa filmen så jag säger natti natti till er!:) Kramiz till er från mig

torsdag 14 juli 2011

Grattis Kronprinssesan på Din dag!

Hej alla!

" Ja må hon leva, ja må hon leva " Fick ta en truddelut för våran prinssesa på hennes dag, grattis grattis!

Jobbat hela dagen och lika mycket att gerja med, folk är såå duktiga på att hålla på, renovera, tapetsera, måla jaa allt trots semestrar och ledigheter!
På min lunch åkte jag till Jolins, såå mycket fint, vill ha ALLT! Är på jakt efter en ny fönster lampa till köks fönstret en som hänger, Linda på Jolins visade en jätte fin i fattigmans silver, fick låna med den hem för att se om den passar in!
Har tänkt sy nya gardiner till de stora köks fönstrena, helt i otvättad linnetyg älskar det, längder skall det bli och så skall jag sänka gardinstången ca 30 cm, och sen skall jag hänga lampan i taket ganska nära fönstret, hm? Tror kanske att det kan bli bra!:) Känner att jag är i fixar, grejar tagen, då sker det mycket här kan jag lova:) Tror min andra hälft tycker jag är tokig i bland, ja ja!:)

I kväll har vi kört in allt hö till våra fyrbenta vänner, usch och fyy vilket HÄSTJOBB de är! Men herregud har man tillgång till eget så skall man väl ta reda på det, Kära T har smile gropar stora som jag vet ej vad, när han får feja runt i sin stora leksak!:)

Nu skall det bli sängtajm för mig oxå, alla andra i huset sover sin skönhets sömn sen en stund tillbaka så nu är det min tur!

I morgon Fredag håller Tallbacka´s Loppis öppet från kl. 11.00 men ingen fika tyvärr!:( Men på Söndag! Hjärtligt välkomna!

Kooz och go kväll,. kramizar till er från mig!

tisdag 12 juli 2011

1 vecka!:))

Hallojs!

2:a arbetsdagen klar, gått jätte bra, såå mycket att göra tiden, timmarna bara rinner iväg, åh de är ju jätte bra!
I morgon är herren och frun i huset " lediga " vi skall greja hemma, både på inne och ute fronten! Får besök i morgon av en tjej som skall kolla in vårat hus! Ska bli kul!:)

Nu blir det sängen för oss, i morgon skall vi sova tills vi vaknar UTAN en klocka som ringer, ska bli såå skönt!

Tallbacka´s Loppis håller öppet hela dagen från kl 12.00, våffeljärnet är hett och kannan är varm, varmt välkommna skall ni vara!

Kramizar Johanna på Tallbacka

måndag 11 juli 2011

Fru Andersson i snart 1 vecka!:)

Go kvällen!

Stor trivs med allt just nu, vågar knappt säga de men... gjorde de ändå nu, ha ha! Inget är tråkigt, fult, hemskt eller vad man ibland tycker, lever just nu på bröllops ångorna tror jag!:)
Första arbets dagen gick jätte bra även om man kände lite att det hade varit underbart gott att få vara lååångledig men snart blir det 3 veckor till! Den som väntar...
Många gratulationer har vi fått, tackar så mycket!:) Av våra kära grannar på Brännåsen fick vi en brudhortensia som heter The Bride, vita blommor som övergår i dovt ljusrosa, jätte fin, tusen Tack!!!
Grannarna på " Solsidan " fick vi jätte fina muggar som vi samlar på från Ib Laursen, tack tack! Champange flaska med ett snyggt fodral till, det från släktingar på Hagen, den skall få intagas till ett passande tillfälle! Tusen tack! Bidrag till en flaggstång har vi fått ifrån grannarna på Solbacka, tack tack!Blommor, kort jaa så mycket! Tack alla!

I morgon håller Tallbacka´s Loppis öppet från kl. 11.00, välkommna alla!:)

Här tittas det på spännande krimserie på 4:an, sen blir det natten här! Kramar till er alla från mig!

söndag 10 juli 2011

Andersson va det ja!:)

Hej alla!

Tillbaka igen efter en helt underbar vistelse på Gotland, där jag gick ifrån att heta Lenback och nu mina kära vänner heter jag Andersson, STORA dagen var den 5/7, då växlade jag och min älskade ringar med varann!!!:)) Joo de ä sant! Hemligheten har vi hållit bara för varann ända sedan i vintras då min kära frågade om lov!:)) Barlingsbo kyrka var platsen, såå underbart! Vi vill tacka Alla för fina sms, mms och samtal från nära och kära som vi fått! Tusen tack!!!
Frisyren och sminket hade jag bokat på en salong som heter Kam & Sax, en stor salong, så fin, jätte go och duktig tjej fixade till mig så jag blev super nöjd! Champange intogs det ju självlart under tiden!:)( Kära syster yster fick du inte deltaga, men jag tror du tyckte de gick bra ändå!?:) Du är ju våran frissa annars vännen min!
Brudbuketten gick i vitt mestadels med ett litet inslag av dovt ljusrosa, vita pioner från Holland, stora vita rosor, ljusrosa rosor och vita små kvistrosor, blev såå fin! Den beställde jag på Irisdals blomsterhandel.
Pojkarna de tre hade vita kvistrosor som skjort dekoration, Engla hade en stor ljusrosa ros i handen med ett rosa och vitt snöre bundet!:)
Måste bara berätta att i Morgongåva fick jag en alliansring i vitguld som det stod Till min Duva, fattar ni vad lycklig jag är!? Älskar dig såååååå!!! Har tre ringar förlovning, vigsel och morgon gåvan, passar jätte fint ihop!:)
Vid hem komsten i morse kan jag säga att det var lite förändringar, hm undrar vem? Var en hel del saker uppställda, upplagda osv som vi inte kände igen!:) Tokar ni är! Ballonger och skyltar uppknutna lite här och var, gulliga ni är!
Speciellt tack till våra kära grannar på "Solsidan" som hade textat Getavel, Porno shop och Loppis på en skylt, ha ha, vänta ni bara!

I morgon är det jobb igen, skall bli kul och träffa arbets kamraterna igen, inge bus där får jag hoppas!?:)

Väskor är nu upp packade, tvätten tvättad, bilen tömd, jaa nu skall det bli kväll här oxå strax, lite sliten faktiskt, lite hektiskt är det att, att vara på " Semester "!:) Men Gotland kan jag lova, ett utav de mysigaste ställe jag varit på!!!

På Sax & KamElias och Engla klara, lille Julius får vänta tills precis innan annars ej vit!:)

Glad ändå, goding!

Prinssesan Engla utanför kyrkan på parkeringen!

Strax fru Andersson!:) Nerverna på utsidan kan jag säga, tror det syns faktiskt!:)

Ringväxling, talen för varann!

Min älskade, du och jag!

En nöjd fru Adersson!:)

Cafe Ringduvan, duvor lever i tvåskap hela sitt liv, visste ni!?

Såå gla kan man vara, utanför Österport i Visby, yiipe!
p

Barlingsbo kyrka!
I morgon är Tallbacka´s Loppis äppet hela dagen, från kl. 11.00, jätte välkomna skall ni vara! Gubben i huset står bakom disken!:)

Natti natti på er, kramizar Johanna på Tallbacka