fredag 2 december 2011

Lite förhandsbilder ifrån Loppisen!..

Hej mina vänner!

Igår kunde jag inte göra något inlägg, 4000 abonenter runt omkring här hade inget nät, så allt låg nere!:( Försökte göra inlägg med min nya iphone men inte heller!
Hade Vab dag igår, lillen såå krasslig, feber, och en he msk hosta och at såå påverkad! Usch stackars lillen, feberfri idag! Gott och tur d, för i eftermiddag vettni då öppnar:

Advents Loppisen kl. 16.00-21.00 (se skyltar!)

Ha en bra Fredag alla där ute & välkomna hit till Tallbacka!
(kort tagna med iphonen!)

Loppisen!
Kram från mig, Johanna!
onsdag 30 november 2011

Advents loppisen!

Hej alla goa glada!

Nu fejas det och grejas det för fulla muggar i alla stugor kan jag tro!?
Åhhhhh vad det är roligt, önskar att December månad hade många många mera timmar på dygnet, en önnnskan!!!!! Vill hinna göra mycket mer än vad jag gör, men orken då ibland....kroppen sa för en stund sedan "STOPP", så nu är det bara att sluta på direkten, jag går ifrån 100 knop till 5 på nolltid!!!! Sitsen jag satt i då, ALDRIG mera!!!!!! Man skall ta en dag i sänder har jag sagt och bestämt, men skall ändå på något vis leva som om det vore den sista!:) Tycker om er alla väldigt mycket, tack för alla fina ord!
Ni har inte glömt av Loppisen väl!?:)
Kom och besök oss, inta lite varm glögg och knapra i dig en gossig lussebulle eller en pepparkaka! Strosa runt, vänd och vrid på tingen! Njut av alla ljusen och kanske kylan!?:)

Nu blir det sängen, ny arbetsdag i morgon!
Natti natti, kramiz från mig till er!

måndag 28 november 2011

Kronan klar!....

God dagens!

Åh vad jag ät trött på morgonen, flextid? Neej då, då hade jag aldrig varit hemma, ha ha! Sovit och jobbat, fint, tok jag är!!!Här har de stora åkt till skolan, Käre T är inget pigg, förkyld och jätte krasslig utav sin svåra Astma, stackars stackars min älskade, jag lät han sova vidare en liten stund till!

Nu är smidekronan klar, med lummer och kronljus! 
Har ni fejat klart hemma oxå?
 Jag känner att jag pysslar och dolar och kommer på nya ideer mest hela tiden!:)) Men så är det väl när man är inredningsgalen, tokig, stollig på alla håll och kanter!?Kronan!Ne nu skall vi äta frukosten här, för att senare förberedas inför en ny jobbardag!


Advents Loppisen...kanske vi ses? Varmt välkomna!!!


Ha en jätte bra dag alla bloggarvänner!!!!

Kramizar till er från mig på Tallbacka!:)

söndag 27 november 2011

1:a Advent välkommen!...

Go kvällen på sig!

Julmarknad, skyltsöndag, Adventsfika, träffats, shoppats!? Själv har vi besökt skyltsöndagen, de fanns ponnyridning, fiskedamm, lotterier, glögg, krans försäljning, tips promenad och så har vi självklart fikat!:) Ett måste! Jag shoppade en vimpel från Nyblom & Kollen på Jolins Home! Den gick i vitt och rött, rutig, randig, mönstrad, jätte fin, den fick sin plats i vårat kök!
I kväll har jag och käre T fejat i loppisen, gjort lite juligt, skall fixa tall och granris, sen är det klart!
 Under veckan skall jag baka lussebullar som skall has med på Advents Loppisen till helgen! Ni kommer väl?

Här har vi haft påhälsning utav BERIT, fyy fasen, såå mycket förstört, bortblåst och nedblåst, får försöka röja i morgon, ingen ide nu!
Har ni klarat er,  ni där ute i vida världen!?

Ne, nu skall det bli sängtajm, eller jag är ju redan i sängen men jag skall lägga mig tillrätta! Skall krypa in under täcket hos käre T, känner mig lite ruggig, är nog lite frusen sen blåsten!


Advents kramar till er från mig!
Natti natti, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz