fredag 23 september 2011

Freeeddag!

Go kväll!

Vill önska alla en trevlig helg, va nu ute och njut av det vackra väder som de har lovat!? Lapa sooolen! Själv skall familjen Andersson till Karlstad på kalas till syster ysters lilla Svea som har fyllt ett år!:) Skall försöka hinna med lite shopping oxå:)) Skall inhandla chinos till gubben och lite mera finskor till Elias! Kanske kan hinna med en sväng in på Noll54 (vi fick nämligen presentkort där när vi gift oss, mycket bra val!).


Ha det gott & va rädd om er alla! Kramizar från mig!

torsdag 22 september 2011

Såå nöjd!!!:)

Idag har canvas förstorningarna kommit, vi är såå nöjda, men får erkänna jag var lite osäker till en början det här med canvas, men kan berätta att fotona är hur tydliga som helst! På barnen 40x40 och i färg, på brudparet:) tog vi svart/vit med touch av beige brun (old photo)! Måste bara visa er några foton, det på prinsessan Engla är sagolikt tycker jag, Juliuses och Elias är oxå jätte bra men Englas är som ett vykort!:)!Den här låten överraskade jag min då blivande make med, When you tell the world that you are mine! Älskar dig såå! Duvor vettdu!
onsdag 21 september 2011

Ledig, nja jag vet inte ja!?:)

Våra nya familje medlemmar ha anlänt!:) Go kvällen på sig!

Idag började jag och lillen med en låååång frukost framför tvn ihop till barnkanalen (tror jag kan varenda låt till vartenda program:) Nedå men nästan:)
Sen intog vi duschen och så packade vi in oss i bilen för att senare möta en hel mysig vän på Cafe Broms! Julius hade laddat ryggsäcken med lite bilar och jag hade lagrat mycket "snavel" som skulle ut, ha ha!:) Efter en stund kom min älskade som hade arbetat färdigt för dagen! Fick en present av mitt hjärta, en ny dammsugare, en "Ultra sailents", jag älskar verkligen denna uppfinning, blev såå glad, (har önskat en ny en bra stund, men så tänker man ah den gamla duger och går en stund till!) till våran gamla fick du använda typ hörselkåpor för att inte bli halvdöv!:)
När klockan närmade sig ett så hämtade vi Engla på skolan, Elias skulle med kusin vitamin hem efter skolan, de skulle träna innebandy! Men vi begav oss av mot Forshaga för att hämta hem 4:a nya Afrikanska dvärggetter, såå fina, en var brunsvart, den andra var gråvit, den tredje var beigebrun och den fjärde var oxå beigebrun, de har fått namnen Nora, Elias och Willmer än sålänge, Juliuses har inte fått något namn ännu!:)
Påväg hem så löt jag ju bara in på Ikea, köpte fem gardinstänger till utskottet på övervåningen, har köpt vita hissgardiner till alla fönstren där! På Ikea har de en vit gardinstång som heter Irma, minimalt liten men ändå en stång, och superbillig är den oxå, kostar 12 kronor!:) Joo de är sant vettni! 12 kronor bara!!!

I morgon skall käre T och lillebrodern måla färdigt väggen på utsidan, ska bli så skönt när allt där är klart!:) Sen kommer "rörisen" och sätter fast elementet på den strax klara toaletten och kopplar på vattnet till kranen i handfatet! Sen ni....:)

Ne nu måste jag nattamig själv, alla de andra sover sedan länge, gubben ligger här bredvid och sussar, börjar 04.00 så jag får nog släcka nu!:) Sov gott, så hörs eller ses vi!?

Kram Johanna på Tallbacka

tisdag 20 september 2011

Jag vill ha en fin höst!!!

Hejsan!

Visar foton på nya krukorna! Lavendeln såå fin ännu, älskar den!Skall göra något med nya trappen men vad? Skulle vilja betsa den i gråbrunt, "gammel trä" typ!


Trevlig kväll till alla jag känner och även de jag inte känner! Kram kram:)


måndag 19 september 2011

Höstrusk!...

Hej på er i blötan!

Jahaja då var årets marknad avklarad:( Nu kommer hösten mina vänner! I år tyckte jag att helgen gick oerhört  fort, älskar marten, de har jag alltid gjort! Men i år var jag nog lite för sliten för att njuta fullkomligt av den, men men det kommer andra år...:)

Ikväll har det tittats på Idol och käkats varma smörgåsar!

Nu skall det bli sängen för att ha nya krafter till en ny arbetsdag! Hemkonultations intresset har verkligen öppnat sina portar, i morgon skall en ny kund kontaktas, i Bengtsfors! Såå härligt de ä!!!

Natti, natti på er! Kramizar till er från mig, åh ni, va rädda om er/varann!