fredag 2 september 2011

Fredags mys eller hur?

Kära Fredag kväll!

Jaa då var man hemma igen efter en låååång dag på jobbet, har tänt ljus och försöker koozar mig i ensamheten, grynen sover och käresten jobbar:((
Tittar på CSI på 5:an, tycker de ä kanon bra! Köpte en påse med chips (grill) så jag har smaskat lite ur den, för att jag tycker lite synd om mig själv när jag sitter här alldeles ensam!:) Självklart öppnade jag en flaska med Pepsi Max oxå, är nog beroende utav denna dryck vettni!
I morgon vankas jobb igen, nya krafter, nya möten, frågor, tips, ideer, sen skall jag och kidsen till en go vän till mig och hennes goa ungar O och G, vi skall "snavla" och bara mysa utan gubbarna! Någon fika måste vi ju ha oxå!?:)

Har ni mina bloggare och vänner planerat något speciellt under helgen?
Jag skall slänga upp en ny tapetvägg på Juliuses rum! Skall bli vit/blå randigt på två väggar istället för på bara en, Julius har en New Classic tapet från Boråstapeter, den är vit/ljusblå randig, är såå glad i den! Nu skall den hamna på två väggar och de två andra skall få fortsätta var vita!

Ne nu hargubben kommit hem, får krama om honom lite och byta några rader innan det bär av till bädden, natti natti på er!

På Söndag håller Tallbacka´s Loppis öppet ifrån 13.00 och framåt, jätte välkomna ska ni vara!

Kramiz Johanna på Tallbacka

torsdag 1 september 2011

Omändring i våran finentre!

Go kväll!

Åh om de ändå kunde vara jag/vi, ha ha sitter och drömmer, tittar på reklamen till Postkodlotteriets grannyra, tänk om... då skulle vi, hm? Säger jag inte! Skulle nog märkas, synas:)

I dag har det jobbats, försäljare, kunder, telefonsamtal, goa kunder jaa ibland önskar jag att arbets dagen kunde vara mycket längre så man kunde hinna med allt man ska göra, men tur att den INTE är de!:)
Han även med en stund utav föräldramötet i Eliases klass, det började 17.15 så jag lade på ett kol för att hinna med!

Har grejat om lite i våran hall, vill kooza till det lite nu när hösten kommer närmare!

Ha nu en fortsatt go kväll alla, nu skall jag och far i huset ta oss en tekopp och snavla lite!:)

Vill önska alla en trevlig helg!Kram från mig på Tallbacka

tisdag 30 augusti 2011

Fejardag hemma!

God dag alla glada!

Här började morgonen tidigt, de stora grynen ska till skolan och då är man ju uppe med tuppen vettni!:) T började tidigt så jag fixade frukost medans lillen sov!
När frukosten var intagen började jag tapetsera den lilla toaletten på övervåningen, den liksom stannade av i våras, hade ingen direkt skapar lust då men nu...är den på topp igen!:)
Käre T hade ett strykning kvar in till Englas rum, men nuuuu är det klaaart helt och hållet!
Tapeterna blev jätte coola, eller vad skall man säga, svart/vita gamla tidnings artiklar, visar er när den är helt klar, den som väntar på nåt.........
Beställde igår mitt älskade handfat med pelare, ett franskt ganska rejält med lite lull lull på, jag tycker de är dööläckert! Kommer passa perfekt hos oss!:)
Nu skall jag byta ut lite lampskärmar i vardags rummet, skall få bli vita igen!
I eftermiddag blir det fotbolls träning för min stora lilla hjälte Elias, medans han tränar skall jag till XL-bygg och fixa lister till toaletten!
Åh va möe jag/vi har hunnit med idag, sådana dagar tycker jag om allra mest!!!! Vila, ne de får man göra man blir gammal! Eller vad säger ni alla pysslare, fejare, inredningsfreak jaa de finns många namn på oss!?:)

Ne nu skall vi ta oss en fika, käre T, älskade Engla och jag, lillen sover och Elias går lång dag idag, men kommer strax!:)

I morgon håller Tallbacka´s Loppis öppet hela dagen och kvällen, ifrån 11.00, hjärtligt välkomna hit!
Ha nu en fortsatt go dag, kooza er i höstvädret, eller gör nåt som ni tycker om vettja!:)
Kramizar till er från mig på Tallbacka, Johanna Andersson:))