lördag 30 april 2011

Valborgs firande...

Vill önska Alla en trevlig Valborg! Kram Johanna på Tallbacka
Hörs i morgon kära ni...:)

fredag 29 april 2011

Fredagsmys...?

Tjena tjena min kära läsare!

Ne Fredagsmys kan jag nog inte kalla det utan arbetsmys, har fått våra häckplantor i dag och dom måste ju få sin plats! Så här fejas det nu kan jag lova, men jag smet ifrån en snabbis för att göra ett inlägg till er, hi hi sa att jag skulle göra ett toabesök, ha ha:)
Vi har lånat ett sk markborr, uh vilken uppfinning, borra, vattna och sen i med plantan snabbt och fort går det faktiskt! Tror det kommer bli jätte fint, lite herrgårds inspirerat som jag tycker om!:)
Ne nu måste jag bege mig ut för att hjälpa min kära!

Ha  nu en fortsatt go kväll alla, åh ni ta det med ro o va rädda om er! Kramizar Johanna på Tallbacka

torsdag 28 april 2011

Arbetsdag igen...

Go kvällen på er!

Våren våren våren... åh såå härligt med sol och värme!
I morgon får man besöka Moas garden, verkade som att det hade öppnat men...tänk om jag har fel, får kolla upp det innan besöket. Mina fyrbenta vänner har nämligen tagit sig ur sin inhängnad och har käkat upp mina panseer i krukan vid vägen! Åh va arg jag blev men så kan det gå...nä inte haspen är på.:) Vill ju ha lite fint till 1:a Maj vettni!
Dagen i dag började jätte bra goa snälla ungar, djuren ute, intagen frukost i lugn och ro och resan startades i god tid, men vid ankomsten till fritids börjar Engla och kräkas kaskader, stackars lilla hjärta hon var såå bilsjuk, jaa så det va till att byta kläder, städa och tvätta bilen innuti, uh vad äckligt, har såå ont av just kräk. Men vad gör man inte för sina små älskade!!!:)
I kväll har vi grejat med papper som skall in till olika ställen, planerat färdigt våra semestrar, känner bara uh vad man skall hänga med på alla svängar hit och dit, puh! Trorväl inte vi är ensamma om att känna så?
Visar er lite bilder på något utav det som inhandlades i går:) Såå mycket fint i stan ville ha allt!!!

Nu skall vi krypa till kojs, skall ta med en tekopp och en ny tidning, mys när det blir tyst ( tyst och tyst, ne inte riktigt har en gubbe som har op. bort sina halsmandlar säger han men.. jag tror de glömde dom kvar i halsen på min kära! )

Natti natti på er alla besökare, kramizar Johanna på Tallbacka



Mammas nya chinos

Englas söta träskor

Elias tuffa basketkängor

Kuddar till nya soffan

onsdag 27 april 2011

Vilken underbar dag...

Hej ett snabb visit ikväll!

Haft en kanon dag i stan, snälla goa ungar, shopping (lyckades få med och tag i allt som jag skulle ha!), go mat, leklandet vilket ställe, barnen var helt vilda av glädje och till sist kalas hos goa och de mest omtänksamma L och I, tack för en helt underbar dag och kalas!!! Ha en bra dag i morgon farbror L!
I dag kom mina Mårbacka sticklingar som jag skall sälja på loppisen, kära T har planterat dem och nu klär dom fönster hyllorna på övervåningen:)  Tog ett hampa snöre och en etikett och knöt runt varje kruka blev lite läckert, lätt att skilja dem åt eftersom jag har några vita sticklingar oxå. Får visa lite bilder på saker och ting som handlats idag för er i morgon, självklart på mina sticklingar:)

Nu skall det bli sängen alldeles strax, är jätte sliten efter en sådan här dag armar, ben och knän är helt ömma! I morgon börjar arbets veckan jag har ju varit ledig ända sedan Långfredagen vettni!

Hörs i morgon alla goa glada läsare, kramiz Johanna på Tallbacka

tisdag 26 april 2011

Loppis grejar dag...

Hallå på er!

I dag har det grejats kan jag lova!:) Har plockat ur vårat förråd med grejer som skall dit, hängt upp och ställt lite grejer på sina platser, inväntar nu elgubben som skall komma och dra in lite el här och där, måste ju ha lite ljus därinne, ute lampor, kylskåp ett litet där det skall förvaras saft till barnen, våffelsmeten och självklart grädden till dem!:)
Eftermiddagen åkte vi in till Årjäng för att kolla läget på Röda korsets lilla ställe men... inget med hem den här gången, kan ju inte ha den turen varje gång då!
Vi han även med ett stopp hos mor och far där var det ju kaffe och glass med varma hallon, de äää såå gott! Enkelt och lätt att fixa ihop!
Klockan 17.30 var det fotbolls träning för Stora hjärtat, säger bara guud vad dom sliter och de är så duktiga!!!
Nu ikväll efter läggning, plockade jag bort påsken de känns gott eftersom påsk inte betyder så mycket inom "pyssleriet" som julen , sen har jag vikit och strykit tvätten känner mig alltid så nöjd när man gjort det, är så tråkigt tycker jag.
I morgon skall vi till Karlstad på lite shopping, besök på Leklandet och sen blir det kalas hos farbror L, mys dag de!:)

Tjing på er alla, kramiz Johanna på Tallbacka

måndag 25 april 2011

Långhelg...

Hej på er igen!

Va säger ni, en helt underbar påskhelg eller hur? Tror inte det kan bli bättre, lång ledighet, underbart väder, och alla som man har träffat som man inte har sett på jätte länge!
Vi har umgåtts med släkt och vänner, slappat, ätit gott och helt enkelt njutit såå:)
På Långfredagen var vi bjudna hem till snälla, goa M och hennes E, vi åt och drack gott och senare gick vi på " Lokal " det var jätte trevligt men... jag har haft roligare, ja ja man kan ju inte få allt då!:)
Påskaftonen var vi kvar i Årjäng, barnen delade ut sina påskbrev och senare på dagen var det påsk middag hos mor och far, ALLA kom och det var jätte mysigt, tack kära er för en mysig middag!
Påskdagen hade vi bjudning här, tre familjer kom, jag kände att vi hade varit såå osociala, så jag tänkte att nej nu var det dax, jätte trevligt var det!
Idag jobbar kära T och Elias åkte med till kusinerna och skall sova över där, jag Engla och lillen har koosat oss ordentligt, ätit lunch hos våra kära grannar, goa S och hennes A och deras tre godingar! Under dagen har jag även hunnit med att tvätta alla lort kläder, kläderna torkar ju på nolltid, finns väl inget som luktar så gott! Det har även pysslats ute i trädgården och självklart solats lite, uuh så skönt! I morgon skall det grejas lite i loppisen!:)

Nu har det badats skitiga ungar kan jag lova, inklusive mig själv:) Kvällsfikat har vi tagit framför tvn idag. Mina hjärtan skall få gå och knyta sig nu och jag skall sätta mig och gå igenom mina favo bloggar, egentid!:)

Ha en fortsatt go kväll, i morgon blir det regn kan jag meddela:( Kramizar Johanna på Tallbacka