måndag 1 augusti 2011

Hav med tyger!...

God afton på er alla!:)

Missa inte detta!!! Har fått in ett JÄTTE parti med tyger, möbeltyger, metervaror enfärgade, mönstrade, tjocka, tunna, julmotiv, kapp metervaror i olika mönster, längder, MASSOR MASSOR!!! Kom och se vettja!

Här går det i simskola för fulla muggar, vi är nu inne på andra veckan och Elias och Engla har tagit jätte många märken, såå stolta! De är verkligen jätte duktiga! Alla simskolar har som en liten tävling om vilken "byggd" som har tagit mest Simborgar märke, och vi ligger i topp!!!
Jag själv, min käreste och lillen solar oss, koozar, dricker kaffe och bara njuter utav ledighet och det helt underbara väder vi har!:)
I kväll har vi haft våra kära grannar från "Solsidan" här, vi har suttit ute och intagit kvällsfika, lite öl och sen avslutade vi kvällen med ett glas vin, mumma! Barnen lekte, de hoppade i hö, hade vattenkrig, spelade spel och hade det bara koosligt!:) Precis som det skall vara eller hur!? Engla övernattar där och deras A övernattar här!:) Så härligt!:)
I morgon kommer en kompis till Elias hit, S han skall med oss till Ommen på simskolan, på eftermiddagen sen blir det fotbolls träning, lite förberedelser inför helgens hajk på Glaskogen!

Nu sitter vi och njuter utav lugnet framför tvn, Elias och A spelar spel, de njuter i fulla drag av slippa sina tjej syskon!:)

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppen ifrån 19.00 och framåt, Onsdag öppet ifrån 16.00, Torsdag ifrån 16.00, hjärtligt välkomna!!!

Natti natti, kramiz Johanna Andersson på Tallbacka:)