torsdag 29 september 2011

Närmar sig!...

Tjing!

Jaa nu har det putsats speglar, kommoder, skåp, badkar jaa gud vet vad vi har glömt nu!? Känns som jag är ganska nära slutlinjen till denna tjejkväll! Idag har jag fått hjälp utav våra plattsättare med att få upp nya möbler i butiken, nyheter ifrån Duobad och Aspen, en helt ny badrumsinredning från Aspen, med en touch av lanlighet, det som jag är såå svag för!:) Den finns i flera storlekar, färger och flera olika tvättställ såsom porslin eller sten! Super snygg, i butiken har vi den svarta minsta möbeln uppsatt, med vitt porslins tvättställ, svart högskåp och en tillhörande liten pall som är klädd med ett grått tyg uppepå! Just denna möbel heter Solvik! Gå in och titta på serien vettja, länk finns här ovan!:)

Kommer ni i morgon??? De gör jag!:)) Sa till chefen idag att jag hellre ville vara kund för jag skulle såå gärna vilja ha flera utav vinsterna!:)

Blev ett litet snabbt inlägg till er idag, bara så att ni vet att jag lever!:) Nä nu måste packas lite väskor och plockas fram feststassen, ne då får bli nåt lätt och ledigt tror jag? Vi skall övernatta hos kära farmor i morgon! Jobbar ju även Lördagen och gubben i huset jobbar sin helg, buuuuu!:(

Vill önska alla en trevlig helg! Va rädda om er!

Natti natti från mig!

onsdag 28 september 2011

Snart Fredag!...:)

Hej på er alla!

Har ikväll varit på Ljus & Lyktparty, mysigt men kände nog att det inte var något som jag ville ha direkt, köpte lite, doftljus typ värmeljus med lite juldoft. Kul och träffa säljaren och få något annat att tänka på, de var en gammal barndoms kamrat som flyttade härifrån för många år sedan! Goa värdinnan hade dukat upp massa gott som vi stoppade i oss!:) Tack och mys!
På jobb fronten fejas det för fulla muggar som ni kanske förstår, allt måste vara perfekt ( nästan )! Nä då men det är allt gott när man känner att allt är klart!!!
Har inte hunnit blogga med er känner jag, men när den här veckan är gjord då...
Hoppas allt är bra med er!?

Här skall vi knyta oss strax, far och Julius är lediga i morgon ( önskar det vore jag! ) Önskar att få sooooova tills man vaknar utav sig själv!:)

Natti natti, kramizar Johanna Andersson på Tallbacka

söndag 25 september 2011

Kära Söndag!

Hej på er!

Då var det färdigkalasat för den här helgen!:) Karlstad igår och simhallen idag! Pojkar 02/03 hade fotbolls avslutning, och då var även syskon och föräldrar medbjudna på både bad och pizza!:) Man tackar så mycket!
Klockan var ju bara ett när vi kom hem så svidade snabbt om och  började feja på utefronten, eldade massor av "bröte":) och plockade in saker för vinternförvarningen (börjar ju redan bli kallt, i Lördags morse hade vi -2C, brrr!)
I morgon en ny vecka igen, jag skall jobba hela veckan lång, mycket att stå i inför Fredagen ( tjejkvällen ) och gubben i huset skall bara jobba kort pass, för att sedan jobba hela långa helgen, buhhh!:(
Hoppas ni oxå uti vida världen har fått umgås, skrattat, koozat och bara haft det koosligt!? De har vi!!!:)

Visar hur det blev när vi satt upp förstorningarna på plankväggen i vårat vardagsrum! Jätte nöjd!
Natti natti kramizar från mig till er!:)