lördag 26 november 2011

26/11-11 dagen före!....

Hej alla! 

Tror att alla börjar känna sig färdiga med sitt grejande till 1:a ljuständningen!?
Här har det dammsugits och jobbats hårt men nu...Lördags mys, kanel doft, o goa barn men tyvärr ingen man:( han jobbar!
Har dukat gott fram lite gotterier till Lördagsmåsteseprogrammet, Så mycket bättre! Måste bara ses!

Igår mina vänner var jag på den bästa julkonserten någonsin, Sarah Down Finer, såå bra! Tårar, skratt, glädje, kärlek & sorg en salig blandning av underbar sång! (Tack snälla syster för en underbar kväll!)
Morgondagen för oss blir innebandymatch på fm och senare skyltsönd´a, vandring med familjen, se om jag hittar någon kärve!
Vill önska ALLA en helt underbar 1:a Advent tillsammans!

ADVENTSKRAMAR till er från mig på Tallbacka

torsdag 24 november 2011

Nu har de äntligen kommit!...

Hejsan på er alla!


Nu mina vänner har de äntligen anlänt hit till Tallbacka, mina älskade efterlängtade Tolix pallar!!!!! Har väntat såå länge men nu........
Jag beställde vitlackerade, kände att de passade in bäst här i vårat vita kök! Här beställde jag dem, på Länna möbler!
Är sååå jätte glad för dem!

I morgon jobbar jag halv dag, sen ni......skall jag och mina syster ystrar på Sarah Dawn Finer, bara vi, skall bli så mysigt!

Fina eller hur?God helg till er från mig på Tallbacka!
onsdag 23 november 2011

Advents loppis!...

Välkomna till Tallbacka´s Loppis!


Kära ni!

Fredag den 2/12 kl 16.00-21.00 & Lördag den 3/12 kl 11.00-15.00 då är det Advents Loppis på Tallbacka!

Glögg, kaffe, saft, lussebulle & pepparkaka finns att förtära!

Julgardiner, julmetervaror, krukor, pysselsaker, julinteriör och massa massa annat!

Ni skall vara varmt välkomna hit i ev. kyla, kanske snö & i mysmörkret!


Kramar från mig Johanna på Tallbacka!

Följ väg 172 mot Bengtsfors, skylt till höger Blomskog kör ca 6 km, sen ser ni skyltat "Loppis" kör 300 m, skylt igen följ vägen!

tisdag 22 november 2011

Fejar dag ute!...

Hejsan hoppsan!

Åh för en härlig dag, krattat och fått undan alla lövhögar, men shit vad surt de var ute, man fick verkligen hålla igång för att hålla värmen uppe, precis på nollan, men skit blött, hm!?
Nu har vi ätit hemmagjort potatismos, pannbiffar, brunsås och en go sallad, mätta och belåtna har vi nu lutat oss tillbaka i tv soffan för att senare åka på skidträning respektive innebandyträning! Säger bara d, glad att barnen är så aktiva, istället för att sitta "gloanes" på en data skärm eller tv och bli helt fyrkantig i synen, eller vad säger ni, allt värt att köra!

Tänkte visa lite bilder på hissgardinerna som jag skall ha upp i köket lite närmare julen, är såå glad i dem, köpte dem för tre år sedan tror jag!?


Ha en jätte go em/kväll alla läsare!

Kramar i massor till er från mig på Tallbacka!

måndag 21 november 2011

Njuter såå!...

Hej alla goa, glada där ute!

Nu njuter jag i  fulla drag, inget jobb i morgon utan jag är ledig tillsammans med min kära!:) T jobbar kortpass, åh jag och lillen får titta på barn teve när de stora grynen åkt till skolan!
Jobbar ni varje dag, heltid, deltid? Kanske ni oxå har någon ledig dag sådär mitt i veckan, jag tycker det känns jätte bra att ha de! Då hinner man förbereda inför helgen, och hinna vara med på träningar och umgås med varandra!

Ne nu skall jag och gubben knyta oss!Natti natti på er alla!
Kramizar från mig 

söndag 20 november 2011

Advents färdig, jojomän allt fixat!:))....

Hej på er!

Någon dag sedan vi hördes av! Hoppas allt är bra med er där ute? Här är allt på högsta toppen!:) Men vet ni vad? Jag är klaaaaaaaaaaar till Advent, jojomänsan de är sant, de fixade jag och gubben på Fredagen och Lördag fm, sa ju att det skulle inte vara några måsten ni vet, men när riset kom in, jaa då kunde vi inte göra något annat än att fixa till ALLT!
Säger bara åhhhhhhh vad de är mysigt! Smålampor här och där, gran ute, lampor i ett träd, stjärnor, stakar, små granar inne, jute säckar, plåt burkar/hinkar, lövkorgar bla bla bla bla, hur mysigt som helst!
Kände att tiden den här veckan kommer bara att rinna iväg, lite extra jobb och uppbokade dagar, så vi ville njuta redan nu!

I går vettni förvandlades jag och mannen till, Jr Ewing och Sue Ellen Ewing, 30-års kalas med Hollywood tema, min käre T var så svag för just denna serie, Dallas, så de rådde ingen tvekan om vilka vi skulle vara!:) ( får erkänna att jag är lite slö och slapp idag, självförvållat men ibland så vill man ha klackarna i taket lite hellre än att ha dem på marknivå!:))

På eftermiddagen idag bjöd vi hit mamma och pappa på "aftaval" de är eftermiddags fika på ren svenska!:) Barnen har dekorerat pepparkaks hjärtan med glasyr, så fina de blev, skall knyta ett litet band i varje och hänga i vår gran eller tall?:)

Ne nu skall jag lägga in mycket roligt på Tradera, jackor, skor, lampor och sånt lull lull som inte längre faller mig i smaken!;) Brukar ni sälja?


Våran finantre!

Suddiga, hm får nog se över kameran igen!


Köket

Nya tak lamporna, love them!

Ha nu en fortsatt go Sönda kväll alla!

Kramar från mig på Tallbacka!