lördag 10 mars 2012

Barnkalas!...

Hej alla där ute!

Underbart med Lördag eller hur!? Njuter som en fisk i vattnet, blå himmel, och soooool! 
 Här på Tallbacka har det varit huset fullt med tjejer och killar! Engla har haft kalas, meningen från början var att vi skulle vara ute och grilla, men herregud tur att vi avstyrde det i rättan tid, vi hade nog inte fått glöd ännu pga denna blåst, skit kallt är det oxå!
De lekte lekar, tittade på film, var lite oense, jaa ni vet väl hur dessa guldklimpar är i respektive ålder!?:) 7,8 åringar, ni vet smycken, coola kläder, kill/tjej baciller och bla bla bla, härliga, friska goa ungar! Kul att lyssna på dem!
Nu har jag jagat ut alla familje medlemmar så jag får röja i ordning lite, dammsuga popcorn, strips, skura kladdkaka, coca cola, strössel och kola sås!:)

I kväll skall vi rusta för Melodi festivalen, ni?
Jag håller på Loreen!!!! Gubben retar mig för Torsten Flinks bidrag, blää tycker inte d, jag tycker inte om barfotade gubbar eller rättare sagt jag verkligen HATAR fötter, det är den fulaste och äckligaste på hela kroppen, alla fötter är stygga, ALLA!!!! Men älskar små små fötter som man kan snosa på, som luktar lite lätt surt!:)
Barnen håller på Dannys bidrag såklart!

Har shoppat ny lampfot och ny matta från Jolins, så glad i dem, lampfoten tror jag är från Markslöjd och trasmattan från greengate, passade perfekt på sina respektive platser!:) Mattan i köket blev som pricken över i:et, verkligen, den tog upp alla färger som jag tagit in där! Blått, brunt, beige, grått, creme.
I morgon blir det sporthallen för oss på fm, Elias har sin sista innebandy match, sen bär det av till auktionen i Dalsland, yipieeeee, mor och far skall "gotta" sig!:)) Vi älskar de!

Ha en goder helg alla mina kära vänner & läsare! 

Självaste bloggerskan på bild! Bilder från släkt kalasert när Engla fyllde! Kusiner, mor & far, svärmor i bakgrunden!

Engla blåser ut ljusen, klädd i nya stassen från kusin Svea!Kalaset idag, alla Englas kompisar och lille Julius!

Engla packar upp paket! Fått nya tofflor av sin kompis A, långa och goa som ni ser på bilden!:)

Goa du!

Moster Katrin serverar dricka och mamma A med sin goa runda mage!


Nya mattan!Nya lampfoten!

Kramen från mig på Tallbacka!

söndag 4 mars 2012

Ändrat lite!...

Hallojsan!

Fick ett stolligt infall och ändrade om lite i min blogg, designade om färgvalet lite, känns mycket bättre nu! Tokiga jag eller vad!?:) men sån är jag!:)) Impulsiv som bara den!!!!!

Vad tycker ni? 
Skall in ett nytt foto, de kommer strax, ni får titta på julstjärnana i fönstret i någon dag till, ha ha!
I dag blev det en riktig slappardag kan jag säga, gick i pyjamasen tills klockan var ett, åh vad härligt! Passade på att beställa lite kläder och skor till barnen och lite småprylar till vårat "slott"! Älskar verkligen vårat hus, känner mig sååååå nöjd med stilen, färgen & interiör valet! Men visst då, herregud vi har ändrat om redan efter bara 2 år i huset, lagt in heltäcknings matta i vårat sovrum, och även tapetserat om där, Eliases rum har fått industri stil, känns jätte bra nu! 
Under våren nu skall vi greppa tag i tvättstugan, lite kvar att dola med där!

Har ni några projekt på gång?

Ne, nu är Wallander slut, nu skall vi knyta oss här, i morgon en ny dag, ny utmaningar! Ha en go vecka alla!

Sådana här har ex inhandlats till kidsen idag, tog marinblå till både Elias och Engla, super snygga! Passar till allt!

Kramen till er från mig på Tallbacka!