lördag 23 juli 2011

Sorg, sorg och åter sorg!

Hej alla!

Jaa man vet inte vad man skall säga, göra, tänka, fundera på eller hur man skall betee sig, man har ju hört om hemskheter långväga härifrån, men inte 10 mil...hjälp, tanken på vara den som hade sin mamma eller pappa i byggnaderna eller vara mamma, pappa, syster, bror, släkting till någon på ön, tanken ger mig kalla kårar, kände idag när jag slog upp ögonen att dagen idag kommer att bli jätte tung!
Slog på tvn och sätte mig där för att inta frukosten innan SISTA arbetsdagen men blev helt handlings förlamad när jag fick se dödssiffran vad den stigit ifrån 9-10 och nu 80, herregud tänkte jag, vad kan man göra!?
Kan bara säga att dagen idag har varit hel stum hos alla, folk är tysta, enda samtals ämnet är detta hemska, funderingar, viljan nästintill bortblåst!
Mina/våra tankar, våra styrkekramar går till alla norrmän, drabbade, anhöriga! Va rädda om varann och stötta!

Byte av samtalsämne:

I morgon är det Loppis på hembyggds gården kl. 11.00, där finns jag och många andra, välkomna! Kaffe finns!:)

Mina styrkekramar vill jag delge er, tror det behövs i detta skede! Va rädda om er, va rädda om varann! Kramizar och trevlig helg i den mån det går, Johanna på Tallbacka

Vill

torsdag 21 juli 2011

Grattis alla Johannor, våran dag idag!:)

Go kvällen på er alla!

Jaa nu är det Fredag och Lördag kvar, sen mina vänner är det semesteeeeer! Yipiee!!!! Ska bli såå gött! Känner att man ibland har huvudet på krattskaft eller dyl.!? Har jobbat jätte mycket såå tid för inlägg har det varit ont om:( Blir bättre!!!
Har grejat lite under kvällen, hade fått någonslags invasion av små flygmyror, full fönstren i kök och finhall bara som tur är, använde dammsugaren som moteld, nu ligger de fint förpackade i dammsugar påsen ( låter grymt, men fyy va äckligt och äckliga de var!)
När farbror Lars hade lämnat oss tog vi en kvälls promenad över till våra kära grannar på " Solsidan " där var allt bara bra, vi pratade lite smörja och sen återvände vi hem, kidsen var trötta, kära T klippte en gång ifrån järnvägen och sätte upp en skylt till våran Loppis som alla dressin åkare kan se när de passerar, smart va!?:) Kan oxå meddela att det är nya skyltar uppsätta ända från väg 172 och ända fram tills ni skall svänga in mot Tallbacka till höger!

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppet hela dagen! Kaffe och våffla finns att få köpa! Hjärtligt välkomna!

Till helgen, både Lördag och Söndag är det Loppisar både här och där kan jag lova, Jolins home har på bakgården, och Hembyggds gården har båda dagarna, jag skall ställa upp där på Söndag, passa på att komma vettja, kafferep är det inne i sockenstugan ( Såå mycket gott äta såå mycket man vill för en liten summa, var där ifjol och kalasade, mums mums:) Sista dagen på fruntimmer veckan är det då!

Nä, nu skall det bli kvällen här! Sussa gott alla, så kanske vi ses i någon loppisrunda!? Kramiz på er alla från mig på Tallbacka ( Fru Andersson!)

måndag 18 juli 2011

Loppisen står öppen!

Tjenixen på er i blötan!:)

VIll bara snabbt meddela att Tallbacka´s Loppis är öppet hela dagen, men utan fika!:( Onsdag under veckan då blir det fika tajm igen!:) Varmt välkomna!

Ha en fortsatt bra dag alla, goa, glada vänner, nära och kära! Kramizar från mig till er!:))