lördag 18 juni 2011

Kära mamma!:)

Här har det "ljugits" och kalasats under dagen och kvällen kan jag lova!:) Nödlögn i all tro kallas det, uh det har varit såå nära många gånger att jag skulle försäga mig men... kan lova!:)
Jaa mamma festen kära du hade vi, dina döttrar planerat sedan i februari och du lilla vän undanbad dig i Maj, too laaate:))
Hoppas du och pappa har haft minst lika roligt dag som ALLA vi andra har haft, såg så ut tyckte jag!:))
Vi ville förgylla Din blivande Stora dag genom att bjuda in Dina vänner, nära och kära för att förgylla din 70-års dag fast den inte är förrän på Onsdag den 22:e, skulle tro att det blev ett minne för livet för dig!? Grattis älskade mamma, älskar dig såå, tack för att Du finns! Din Johanna:))

Från det ena till de 37:e.
Här sover alla små hjärtan efter en lång kalasar dag med massor utav god mat, jätte god tårta och mycket sötsaker i magen!
I morgon skall Elias till Arvika och spela fotboll, samling redan vid 9.15 så det fick bli sängen lite tidigare ikväll! Verkade nöjd över det, tror lillmannen var sliten även han!?

Nu har jag och mitt stora hjärta placerat oss framför tvn och skall "bara" vara, tagit fram lite dricka och gotterier, bara vi!:) När var vi det sist, hm? Någon skall klias på ryggen, killas på benen, killas i håret, nu sitter vi:))

Kom ihåg Tallbacka´s Loppis öppnar kl. 11.00 och håller öppet hela dagen, välkommna hit, massor av nytt!

Ha en go kväll! Kramizar Johanna på Tallbacka

fredag 17 juni 2011

Fredags mys!:)...

Regniga Fredag!:(

Regn, regn, regn, och åter regn, kan bara säga de att man måste bo på helt fel ställe Stockholm har nästintill torka, gräsmattorna hade börjat bli bruna osv, hm hm då börjar man att undra, ska det bli en så eländig sk sommar som vi hade ifjol!?:(

Kommer in just från min loppis, goda kunder och besökare som trotsar det eländig, goa ni är, tack tack!:)

Här skall det bi barnens favorit rätt nämligen tacos, jag och far skall ta oss ett vinglas till maten.

I morgon har Tallbacka´s Loppis öppet från 10.00 till 12.30, vi är nämligen bortbjudna!:) Söndag öppnar jag 11.00 och håller öppet hela dagen, välkommna alla goa glada, nya, unga, gamla jaa alla!:))

Nej här skall det ätas tacos, ha en fortsatt go Fredag kväll så kanske vi ses!? Kramizar Johanna på Tallbacka

torsdag 16 juni 2011

Dag före långledighet!:)...

Go kväll alla glada!

Kommit hem efter en lång arbetsdag med många kundbesök, telefonsamtal och "doling" i affär och på kontor!
 På gårdsbacken möts jag av en storliten kille som så duktigt håller på att klippa gräsmattan och litet mindre busfrö iklädd i blåkläders hängslebyxor och en svart solhatt sittande på en liten grävmaskin såå nöjd, säger bara det, tur att han har öron annars hade smile groparna gått runt!:)
Käre T och prinsessan i huset hade dukat matbordet så det var bara att sätta sig, lyx eller vad?

Nu har far och de två små grynen gått till kojs så nu koozar jag och mitt stora hjärta oss genom att sitta på trappen och titta på solnedgången och det är alldeles vindstilla, vi har tagit fram lite saft och gotterier, måste få göra så ibland när man är ensammen med mamman vettni, viktigt de!:))I morgon skall det bli regn och rusk så man får passa på att njuta nu!


När kära T kommer hem skall vi åka en sväng till Töcksfors shoppingcenter, skall köpa mig skor och en hellång sommar klänning, far skall ha nya överdelar, får se om man hittar något fint!? Kappahl har fått in en jätte fin serie som det står mitt namn på, verkligen!:) Finns även till baby och liten tjej upp till 128 som tur ärrr, suuuper fint och snyggt! Tyvärr finns det inte till kille, vilken miss de gjort, tycker INTE om kläder med typ flames, döskallar och en massa tryck på, usch!:(

Tallbacka´s Loppis öppnar kl. 16.00 då är alla loppissugna eller fika sugna varmt välkomna hit till oss!  Har fått in massor utav fina saker kan jag lova, först till kvarn....


Elias på väg ut från examen!EnglaElias och hans fröknar, tack för åren!


Englas fröknar, ses till hösten igen på fritids!Nu skall vi fortsätta mysa, ha en fortsatt go kväll alla kramizar Johanna på Tallbacka

tisdag 14 juni 2011

Påfyllning!:)...

Hej i blåsten!

Nu mina vänner kan lova att det har blivit påfyllning i loppisen! Lampor, lampskärmar, kuddfodral, krukor, tavlor, tyger jaa lite allt möjligt skojsigt!:) Tack kära ni för detta!
Tallbacka´s Loppis är öppen Fredag em/kväll, mer om öppetiden kommer på Torsdag kväll!

Har idag sätt in en annons i Nordmarksbyggden ang. loppisen, måste ju meddela ALLA att jag har öppnat!:) Kommer ut den 22:e denna månad, då får ni titta!

I kväll har svärmor och min mor och far varit här och fikat, mamma hade bakat en go butterkaka, jag gjorde våfflor, kan ju de nu:))
Plockat upp de fina ting jag handlade på loppisen i söndags kväll, passade perfekt där jag tänkt ha dem:) Gammal tavelram, en rosa liten gammal glas skål, plåtburk från Kungen av danmark som då såldes i lösvikt:)

I morgon är det examen för mina stora hjärtan, Elias går ur 2:an och Engla slutar förskolan, goa ungar ska bli helt underbart att se dem sjunga i högan sky på sånger som de tränat på nu i många veckor!:) Engla älskar ju att sjunga! Efter blir det knyte i respektive klass, jag är klassförälder i Englas klass!

Nu har far i huset kommit hem så nu skall vi ta oss lite kvällsfika och små prata lite, de måste man när man har varit från varandra en hel dag!:)

Säger nu natti natti till er, ha nu en go dag i morgon alla bloggare och läsare, kramizar Johanna på Tallbacka

söndag 12 juni 2011

Lite sol ändå!:)...

God dagens!

Soool äntligen!!!
Började dagen med en "leverans" till en arbets kollega i Töcksfors som köpt ett halvmåns bord i min loppis, fick även grejer av dem och det kan man ju inte tacka nej till, tack kära ni, snälla ni ääärrr!:) Go och söt unge har dom oxå, hade idag på sig vita små söta "byskor" med en volang kant nertill, söting vettni! Efter var jag snabbt inne på shopping centret och gjorde av med några kronor:) Blev något litet till mig själv och resten till mina guld klimpar så klart!:)

Klockan 14.00 öppnade jag ju dörrarna till loppisen, har varit en hel del folk, lite mindre fika men mera handel, alla de stora krukorna och alla trä lådorna fick en annan ägare, även mina stolar!:) Många nöjda kunder när de åkte:))
När folkens slutade komma bestämde vi oss för att ta en egen loppis runda inom Årjängs regionen, kan säga att jag har fyndat i massor!:))) Lite till loppisen men mycket in till vårat eget, gamla ramar, plåt burkar, pytte små konserverings burkar i glas med lock jaa och mycket annat skoj, jippiee!:)
Efter rundan köpte vi med oss pizza och for till syster yster K och kalasade där, blev lite skit prat och mycket skratt, hennes R har precis min humor, heltokig alltså!!!:)

Nu sover barn så nu skall jag och far klippa färdigt gräsmattan, den är lite fläckig än pga att den är nysådd, men jag tycker faktiskt att det börjar se riktigt bra ut! Får ge den 1 månad till, sen kan man nog ta fram utemöbeln på framsidan! Har såå fina tjocka kuddar som jag köpte till den i fjol, älskar dom verkligen!

Nej nu börjar tiden rinna iväg ser jag, får ge mig ut på grejartag i min trädgård:)
Ha en fortsatt go kväll, kramizar Johanna på Tallbacka