fredag 16 december 2011

Julfrukosten!...

Hejsan i juletid!

Idag var jag uppe före tuppen:) Alla mina kära arbetskamrater har varit här på Tallbacka i dag, på årets julfrukost, de är tredje året som vi har de, knyte, julklapp och ett gott humör ä de som krävs!:) 05.30 ringde klockan, då gick jag upp, tog med mig tändaren och gick runt i hela huset och tände massa levande ljus, och ute tände jag många marschaller för att lysa upp i mörkret när mina gäster skulle komma!
Åh vad mysigt och kosligt vi hade de!

I kväll blir de avslutning på Englas innebandy träning, match med riktig tidtagning skall de bli ( så spännade), och så tror jag de skulle få ett oväntat besök av någon!!!!???? Hm?:)

Visar lite bilder från vårat julhem, lite nyheter och förändringar som vi gjort!:)


Vill önska ALLA en jätte mysig Fredag!

Goa Engla, tärna i Blomskogs kyrka 13/12-11

Barnkören som lucior!

Nya gardinen!

Årets julgran, duktiga barn man har!


Nya kudden från Jolins Home, den med mönster!

Carl Larssons flickan och pojken, älskar dem såå!

Nya lampan uppsatt, väntar in eldragningen bara!:)

Nya övervåningen, allrum!Nya spisen, alldeles bredvid soffan, mysplats, skall inhandla fällar!

Nya jutekorgarna från HM Home, Vintage!

"Endast tomten är vaken" Viktor Rydberg!

Plåtskåpet! Läckert eller hur!? Väggen bakom blir nu råspont, vitmålad! Svart tryck på skåpet skall de bli,  No  23, 24

Nya sänggaveln!

Hej hej! Kramen Johanna

onsdag 14 december 2011

Orkade inte hålla mig!

Kära kära ni!

Jaa jag vet, skulle hålla mig ifrån i någon dag men...Shiiiit nu tror jag faktiskt att huset lossnar ifrån botten plattan, guuud vad det blåser otäckt här, suger tag i allt, vill inte veta hur det ser ut ute i morgon!:((
Har knytit mig, barn och gubbe har sussat en bra stund, men lilla jag, jag dolar och vankar och ändrar hit och dit!:)) Gott att få strosa och feja i lugn och ro! Här har vi bakat pepparkakor, druckit glögg och lyssnat på jul musik! Käre T har målat konsoler och hyllplan som skall upp i morgon! Skall sätta upp hyllplan ovanför den gamla soffan på övervåningen, övervåningen kommer bli familje, kompis, sällskap, spel, läs, lek och mys avdelning, med nya spisen, stora kuddar på golvet, sällskaps spel, xbox och tv, tror de kommer bli jätte bra!:)

I morgon jobb igen, hemkonsultation på förmiddagen och upplockning utav varor och raketer på eftermiddagen, dagen fulländad, kanoooooon de!:)

Ha en jätte bra dag i morgon alla!

Vill ha en sådan, skulle passa in hos Elias kanske, hm!?:)
Natti natti från Tallbacka!

tisdag 13 december 2011

13/12-11

LUCIA!

Hej på er, hoppas allt är bra med alla lucior, tärnor, stjärngossar, pepparkaksgubbar & tomtar!? Här lussas och festas och firas dagarna i ända!
I morse började det på dagis, lillen hade lusse fika, och i kväll har Engla varit med i luciatåget i kyrkan, såå otroligt fint och duktiga de var!!!! Efter var det lusse fest i Församlingshemmet, med lotterier, åror och besök utav TOMTEN!:) Tack goa M för allt jobb med barnen i kören och till alla damer som fixar fikat, dukar och dolar med allt som hör till!!! Uppskattat av ALLA! God-Jul på er!

Tar lite bloggledigt några dagar, känner av julstressen lite!:) Får prioritera resten utav veckan, så att blir bra! Duktigt va, jag säger till mig själv att BROMSA!:)

Nu skall det strax bli sänghalmen!
Natti natti!


Kramizar från mig på Tallbacka!