lördag 10 september 2011

Fotbollsturnering blev shoppingtur!...:)

God Lördag!

Idag skulle vi vara i Årjäng klockan 10.00, samling på idrotts platsen för vidare resa till Gunnarskog på poolspel, vi behövde inte följa med pga att det var så många föräldrar som skulle med, lite got var det ändå eftersom vi skall ha kalas här i morgon och det behövdes handlas och fejas på hemmafronten, jaa ni vet ni med det kvinnliga könet!:) Mycket som skall fixas och trixas med innan vi är nöjda med både dukning och matlagning! Rätta mig om jag har fel!?

Jag och käre T investerade i nya ytterkrukor idag till våran finingång, svarta stora, höga i gjutjärn, sådana som jag har drömt om länge, gammeldagsa på fot, jätte dyra men vi slog till! Sen körde vi som en liten "blå" hem så att jag skulle hinna plantera i dem innan regnet skulle komma! Blev jätte fint tycker jag! Behövde ju något som var större eftersom våran trapp är så enormt stor! Visar bilder i morgon!

Är det någon som kom till min loppis idag o det inte var öppet så får jag be så hemskt mycket om ursäkt för den extra resan ni fick ta, men vi fick vänta in Elias från Gunnarskog, vi fick vända för de var strax hemma i Årjäng! Men i morgon är vi hemma hela långa dagen och då öppnar jag kl. 11.00, jätte välkomna!


Ha en fortsatt go kväll alla, nu skall vi strax knyta oss, kramiz till er från mig på Tallbacka

fredag 9 september 2011

Fredaaaaag!:)

God helg!

Javisst är det härligt när Fredagen kommer krypande och man vet om att strax är alla hemma och man kan ta det riktigt med ro, äta en go middag och sen avsluta kvällen i soffan med fredagsmys! De är "hälga" de!:)

Vill förresten berätta lite för er om TJEJKVÄLLEN på Färg & Kakelbutiken den 30/9, där Alla tjejer är jätte välkomna kl. 18.00-21.00, det kommer finnas många leverantörer hos oss under kvällen ca 15-20 stycken, alla har de lite olika erbjudanden under kvällen! Ev hår, hud, massage, smycken, kläder, blommor & interiör kommer oxå att stå på tapeten under kvällen!:) Någon från banken hoppas vi oxå kommer till oss och pratar om intressanta tips och ideer! Jätte fina vinster kommer att på "någotvis" lottas ut, super fina kan jag lova! Mat och dryck kommer att serveras, frukt och småtugg kommer att finnas hela kvällen! Missa inte detta!!! Varmt välkomna på en tjejig kväll tillsammans med oss!
Nog om denna festlighet!:)

Här har det iaf fejats hela dagen, men jag och far har varit på Öppet hus på skolan, "rörisarna" fick klara sig själva en stund tills vi kom hem. det mesta hamnade på sin plats idag och en del får tas nästa besök:( Synd vettni, jag som är sån tidsoptimist, trodde typ för mycket, men man lär sig nog:) Blir bra tillslut!!!
I morgon skall Elias på poolspel i Gunnarskog, hoppas att vi inte behöver följa med pga planering till födelsedagskalaset på Söndag, lille Julius fyller 3 år på Måndag!!! Då får vi se vad lillen får, avslöjar inget ännu, men vi vet att han kommer bli såååå glad!?

Ne nu skall det bli sängen för oss! Ny dag i morgon! Ny kraft och energi!:)

Tallbacka´s Loppis är öppen från 15.00-20.00 hjärtligt välkomna hit!


Vill önska alla en trevlig helg, kramiz från mig på Tallbacka

tisdag 6 september 2011

Blååååååsttttt!

God dagens på er alla igen!

Har haft lite mycket att stå i på kvällstid, föräldra möten hit och dit jaa ni vet säkert vad jag menar!?:) Men nu är jag tillbaks igen!...
Jaa här blåser det så man nästintill får hålla i sig inomhus, herregud! Gungan på gungställningen står typ rakt ut!

I allafall så fixade jag till Juliuses rum med tapeten ni vet jag pratade om, blev jätte fint, älskar ju randigt. Toaletten uppepå är strax klar oxå "rörisen" kommer på Fredag och kopplar på vattnet och sätter in respektive grej, mitt suuuppper snygga handfat you now!:)) I morgon skall far i huset måla de lister som inte är färdiga, ja menar för sen är ju allt klaaaaaart!

Måste berätta något, de hände något hemskt här igår, jag fick värsta insulinkänningen ( ni som inte känner mig så har jag typ-1 diabetes sedan -82) så min älskade fick ringa 112, så sent här igår kväll kom ambulansen med blåljus, så därför är jag hemma idag för orken är inte på topp, chocken tär kan jag säga! Men jag kan skryta (lite) de är ANDRA gången som man har behövt larma SOS på 30 år!!! Fyy säger jag bara såå rädd jag var och vad hemskt de va eftersom jag var vid medvetande men ändå borta på något konstigt vis, armar och händer var alldeles vita...Älskade T du är min ÄNGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du kan och fixar allt du! Love you soooooooo! Duvor vettdu:)
Tack kära Per och Hans på ambulansen ni vet väl om att ni är värdefulla, åh ni Julius har bäddat ner nallen han fick av er i sin säng!!:) och Anders vår kära granne och älskade svärmor som fick rycka ut så snabbt!
Nog om detta!

Nu skall jag ringa till chefen och prata, sen blir det föräldra möte på lille Juliuses avd. Elias och Engla åkte med till Årjäng med mormor och morfar, de skulle på fotbolls träning, Julius fick gå på dagis så jag har fått vila och ta igen mig lite!

Visar kort på Juliuses rum och WCen någon annan dag, lovar!

Ha en fortsatt bra em/kväll ni goa glada där ute! Kramiz från mig på Tallbacka