fredag 28 oktober 2011

Freeeedag!:)...

Trevlig helg på er alla!

Jaa då var det Fredag igen, mys och Idol!

Här i huset är det levande ljus tända överallt, precis som de skall vara nu när hösten ha kommit! Älskar nästan allt som har med hösten att göra, nästan,  inte blötan då!:)  Man får lov att ha lite oreda på utefronten, man behöver inte vara brun, man behöver inte vara tråd smal, ingen ny märkesbikini, ha vackra och massa uteblommor självklart nyvattnade och plockade,  nyklippt gräsmatta, massa besök på badstranden, grilla, semestra och bla bla bla! Herregud säger jag bara! Välkommen HÖÖÖÖsten!:) Så på med raggsockan och på värmen i stugan!

Trevlig helg på er alla!Kram Johanna på Tallbacka

torsdag 27 oktober 2011

Toalett drapperierna klara!...

Hej alla nattugglor!:)

Åh nu sitter man skönt tillbaka lutad i soffan, levande ljus, gnager på ett äpple och samtidigt sitter gott nära sin käreste!:) T tittar på Criminal minds och jag bloggar! Skatterna sussar söt! Har plockat fram Hallowen kläder, är fest hela helgen!

Har fått upp de nya draperierna till kommoden på toaletten, ni vet kadett randigt, i love it, svart/linnebeige, med en liten spets kant upptill i beiget, eftersom jag inte har någon symaskin i bruk, så lämnade jag in dem på sömnad, tack B för ett jätte fint jobb! Jätte nöjd, blev precis så jag ville ha dem!
Köpte ett tyg till syskrins pallen i hallen, tog ett grovt, tjockt tyg som ser ut som gamla tidningar, ble oxå bra!:)

Nu skall vi knyta oss strax, men först the koppen!:) Ha en fortsatt go kväll!


Kramizar från Tallbacka 

onsdag 26 oktober 2011

Kalasar dag!

Hejsan på er!

Visar några bilder på det nya golvet, vi är jätte nöjda!:) Lantligt som bara den, precis i min smak!:)

Har små shoppat lite idag, ex en vit plåtlampa ifrån second handen för en tjuga, vilken lyckovinst vettni! Present till syster yster, kort till körkortet (nytt efternamn vettni), mat, sen självklart lite små saker!:)

Fick min födelsedags present av min kära lilla syster, alldeles för tidigt men...hon kunde inte hålla sig, pga att min äldre syster fick en likadan, hm!? Vi fick:

25/11 biljett till Sahara Dawnfiner´s julkonsert, bara vi syskon skall ut på tripp, åh sååååå roligt de ska bli, äta lyxigt, dricka gott, stri och bara ha de jätte bra! TACK snälla Charlott, Pontus & Svea för detta!:))


Silverkannan jag köpte på secondhanden i Lördags, lite söt , över 100 år var den!

Nya golvet!
Fint eller hur?

Hästen ni vet jag var och tittade på, var jätte fin och otroligt snäll och hade gott huvud! Orädd och stabil! Skall tillbaka strax, då skall jag bestämma mig!!!!:) Berättar för er!


Natti natti, kramar från mig!

tisdag 25 oktober 2011

Vilken avslutning på Tisdag kvällen!...

Hej hej!

Kikade bara in en snabb sväng, blev en sen kväll idag, så jag får visa och berätta mycket för er i morgon istället, måste knoppa strax. Kalas i morgon, syster yster fyller år! (tror hon önskar de vore 25år hon fyllde!?:)

Ikväll har jag varit på helkropps massage, laserbehandling och floating! Kan säga mina vänner, uh såå underbart gott och ont samtidigt, men min kropp var i starkt behov utav detta!
Floatingen, var jag lite osäker på men...för dig som vill försvinna en stund, tyngdlös, tidlös, ensammen, höra dig själv andas lungt och harmoniskt, som en boll ute i rymden, fylld med varm luft! Gjorde detta på Handkraft, goa, vänliga och duktiga C, tusen tack för en go kväll!

Till söstra mi...


...Med en enkel tulipan på bemärkelsedan...! Hurra, hurra, hurra, hurra!


Grattis älskade, goa, snälle, omtänksamme söstra mi, Katrin! Lite för tidigt kanske, de ju inte förrän om ca 29minuter, men då är jag ju först med att gratulera!:) Ringer och kommer i morgon med hela tjocka familjen!!! Kram Johanna
Natti natti på er alla!

måndag 24 oktober 2011

Duktiga arbetare på hemma fronten!

Go kvällen på sig!

Måste först be om ursäkt för min hemskt dåliga svenska, eller om jag bara var trött i huvudet igår när jag skrev inlägget, stavfel och hej o hå! Bättre idag, hoppas jag!:)

Kom hem nu ikväll efter lååånng dag på jobbet, har tagit det lite lte med ro, har varit lite "sliten" en period, men känner mig "lättare" nu, aja baja får jag säga till mig själv när kroppen springer iväg och huvudet inte hänger med!
En dag i sänder!:)

Kom i allafall hem till ett HEM såå fint, älskade gubben min, ingen är som du, ingen i hela världen! Käre T hade städat hela huset efter att alla hantverkare hade slutat för dagen! Duktige S-E, hans grabb och Ö, fixade golvet i köket, Ö sätte upp den fina kaminen vi har köpt, en "gammal" svart, hög, rund, med en krans/krona på toppen! Jätte fin! Den har vi satt på över våningen mellan två rum, med en vit bred mur bakom!:) Vi la skiffer på golvet underkaminen, vi har det i våran finhall och tyckte därför att de skulle passa fint!

I morgon bitti kommer snickrarna och sätter fast golvlisterna och snälle, duktige T (min arbetskollega) kommer och fogar skiffret, sen ni, är de klaaaaart, yipieeeee!:))
Såå glad att jag valde Lutad fura i köket, de är verkligen såå fint! Lantligt till fullo, 100%:) Visar bilder för er i morgon, efter att allt är klart!

Fick leverans besked idag att Tolixpallarna kommer inom 2- 3 dagar!:))

Alla, goa glada, i morgon skall jag och T titta på en häst, ett 11-årigt sto, 1.65 hög. Skall se om det är något för mig, verkade såå urgullig! Hon var stor och grov! Hade gått både hopp och dressyr, får se i morgon!? Har ju tävlat jätte mycket som "ung" men som ni vet, kom ju tonåren och då liksom...hejdar sig tiden för en stund:) Efter det har jag bara haft det som hobby, men kan ju bli kul om man kan spinna vidare på det gamla!? Såå kuuuul! Små nervös är jag!:)
Vi har byggt stall i ladugården, får väl justera om lite boxmässigt sett, Bella tror jag var ett ex. antal storlekar mindre än denna flicka!?:) Vi får vänta med att ta ut någon seger, tiitta först, sen...

Nu skall mor knyta sig oxå, alla andra i huset sussar sen länge!

Natti natti!

Kram från mig!:)

söndag 23 oktober 2011

härliga Söndag!...

Nu fanns det lite tid över att säga hej till er!

Oj oj var skall jag börja, myyyyyyyys dag, med mycket innehåll!:) Nästan färdiga ute, eldat, städat, krattat, tagit in till vinter förvarning, fått härligt besök så man kunde avbryta de man höll på med, syster yster, mor och far kom!:)

Påbörjat ett nytt målarprojekt, skänk till varadgsrummet, ett gammal skänk, sån ni vet med en oval spegel uppepå på mitten, 3 lådor och 4 skåpluckor, får bli vitt samma som de andra projektet jag hade!:)

I kväll har vi plockat ur köket, för i morgon mina kära kommer "min" snickare med bihang  "projekt köksgolvs byte", äntligen, för snart vettni... Ne, de kan ju inte ni veta heller, hi hi:)? Nog om detta! Har nu mörkt golv, och det är som tur är, fel på! ( reklamation) Tack gode gud, ALDRIG mer ett mörkt golv, över min döda kropp!!!!!!!! Håller fasen i mej på att städa ihjäl mig, ALLT syns, ALLT!!!!! Så tänke er för, vet att hel vita golv syns det oxå på men...mycket finare!:) Nu blir det Alloc, Lutad fura! Love it!

I morgon lite jobb, får berätta för er i morgon kväll hur resultatet blev!

Kramar från mig på Tallbacka, nu blir det bädden!