lördag 8 oktober 2011

Kära Lördag!

Hallojsan!


Åh såå härlig dag, alla sov länge, avnjöt sedan en go frukost, sen fixade vi iordning oss och drog iväg till skogs, en kanon dag, solen sken och ungarna kunde väsnas precis hur mycket som helst, ingen att störa! Avslutade med korv grillning! Visar bilder på nytt porslin från green gate, love it! Och på snart tandlösa Engla, goa unge!
I kväll var Elias bjuden till kusin vitamin på videovaka, fem killar skulle träffas och titta på film, koosligt de har!:) Vi andra tittar på tv och snaskar gotterier så de kommer ur öronen, usch kan inte vara nyttigt!? Far skall hämta Elias senare när videovakan är slut! Ha det gott, kramar från mig!


Johannatorsdag 6 oktober 2011

Nu, långledig!...

Kära ni!

Nu skall jag vara ledig i 6 hela, långa, lata, bara vara, koozar dagar! Tillsammans med min älskade familj, va härligt de är att kunna få känna sådan lycka över vad man har, istället för att vara sur och grinig på sånt man inte har!? Rätta mig om jag har fel? Kan säga att det hände nåt i hjärnan när man passerat 30 strecket, värderar allt annorlunda! Iaf jag!:) Kan ju inte prata för andra:))
Här i huset sover alla, jag har lite egentid framför datorn, besöker alla mina favobloggar, tittar på allt jag vill ha, knycker lite inspiration, jaa bara kooozar mig! T börjar jätte tidigt!
Har hunnit med mycket i mellan inläggen till er, glömmer meddela er allt som händer ( berättar inte allt då:), men jag har fixat super snygga arbetsskor, knall cerisa Asics löparskor, sålt Eliases säng och lev. den, fått kaminen till övervåningen, en jätte fin hög, rund kamin med krona! Jag och T köpt massor på utförsäljningen på Nice ( älskar shoppa ), toaletten helklar! Visar bilder en annan dag. Mycket nöjd med detta skall ni tro!
I morgon är det Fredag då har Engla bandyträning, sen blir det fredagsmys och Idol! Barnen älskar programmet!

Vill önska alla en trevlig helg! Va rädda om er/varann! 


Nu skall jag krypa in under täcket även jag och sussa gott! Natti natti alla, kramizar till er från mig!

Johanna

tisdag 4 oktober 2011

Människor i ens närhet! Värdefullt!

Hej alla kanelbulls älskare!

Ja tänk er en nygräddad kanelbulle med ett glas iskall mjölk ( enda gången jag dricker mjölk, annars blää! )

Vad underbart det är när man vet om att man har människor runt sig som förstår sig på en o tar sig tid och lyssnar när man själv vill och orkar, kommer när man behöver d! Ni vet vilka ni är!:)  Änglar finns!!! T mitt hjärta, du, jaa vad skulle jag göra om jag inte hade dig? Såna som du växer inte på träd har jag förstått nu, hade jag råd skulle jag köpa dig HELA jordklotet! Men... tyvärr!:) Får finna på något speciellt till dig!!! Min DUVA!


Idag har jag varit på Jolins Home och inhandlat två muggar till ifrån green gate, sååå fina, vi har nu fyra olika mönster, kul tycker jag,, har bestämt att vi skall ha utav alla mönster och färger, gör goa och dricka ur oxå!:) Är ni Årjäng så herregud besök butiken, såå möe fint, vill ha allllllltttttt!:)) Burkar, krokar, lampor, mera fint porslin, blommor på båge ( stora ), jag skall ha två till vårat vardagsrum!:) Får ro i själen Linda när jag koozar mig hos dig! Skall komma någon dag och gå länge och vända och vrida på mycke! ( så du får städa efter mig sedan!:))

I morgon bitti åker jag och T till Karlstad, jag skall på diabetes kontroll, hjälp mig att hålla tummar och tår,  hoppas på allt skall gå bra ( super nervös )! Mormor och farmor skall agera mamma, pappa, kokerska, chaufför! De fixar de galant!:) Mamma och svärmor ni är bara såå bäst, tack för att ni finns!!! Ros till er!

Ha en fortsatt go kväll nu alla goa, glae, snälle vänner man har! Kramizar från mig till ermåndag 3 oktober 2011

Bengtsfors here i come!..

Go källen på sig!

Tjejkväll och helg är över! ALLT har varit kanon och sååå otroligt roligt, spännande, överväldigande, nervöst jaa kan inte förklara med ord vad nöjd jag är! Tack alla som kom till Kakelbutiken!
I morgon skall jag mejla alla goa, snälla och helt jätte mysiga lokala företag som var med och sen till alla våra egna leverantörer som var med och förgyllde våran kväll!!! Tuuuusen tack till er alla! M och M för allt jobb med maten, strålande gott och jätte fint upplagt! Tusen till er oxå!:)
Idag har jag varit i Bengtsfors på Hemkonsultation ett par så trevliga, kaffe och gofika hade frun i huset dukat fram, sen blev det omförändringar i många utav rummen av både färg, tapet, möbler och stil! Jag mycket nöjd med em, och kunderna verkade lika nöjda, de har byggnads jobb kvar men sen... Lycka till!

Nu är toaletten strax klar, en sista liten list sen... yuppie va gött! Lampan kopplad ikväll och den fina kroken uppsatt! Redig du är min STORA prins! Love you soo!!!! Den ble dret läckert som vi säger här i Värmland, eller mer i Årjäng ä de nog!:)
Våra prinsar  och vår prinsessa slumrar skönt
Nu skall mor & far i huset knyta sig, natti natti på er! Kramizar till er från mig!