fredag 10 februari 2012

Ledig Fredag, åh vad härligt!

God Fredag & trevlig helg på er!

Åhhhh vad härligt med en helt ledig Fredag på enbart hemma fronten, ingen tripp hit eller dit, bara hemma! Gick i pyjamasen till klockan var ca 12.30, såå härligt så, inga måsten!!!
Var ute hos djuren, fixade och dolade medans lillen tittade på Musses klubbhus. Våran andra mammaget skall oxå få killing, och jag tror faktiskt att det "knakar i fogarna" där, ser ut som om det kommer jämnt när som helst!:))
Just nu kosar jag, engla och lillen oss med gofika, hemmagjord cheescake och glass med kolasås! Älskade Elias skall på Svenska rallyt, han är en riktig motorkille, brinner för dessa fordon som dundrar fram i snövallarna, såå kul för han!
 Käre T jobbar en liten stund till, sen blir det helgmys för oss alla, far i huset har bestämt fläskfile med råstekt potatis, inte så dumt de inte!?

 Strax skall vi åka in till Englas innebandyträning, sen blir det Fredags mys kvällen låååååååång!:) Åh innan hemfärd skall jag springa in och köpa med en bukett vita tulpaner till matsals bordet, brukar alltid köpa med fina, fräscha & nya blommor med hem på Fredagen, tycker det hör helgen till!
Känner att jag längtar väldigt mycket efter våren just nu! Fler än jag????



Önskar alla en jätte trevlig helg!

Krokus, kanske våren påväg!?

Så blev de när siffrorna kom på!

Kramizar från mig på Tallbacka

torsdag 9 februari 2012

Vad har hänt!?

God förmiddag!

Vet inte riktigt vad som hänt, har fått en nytt textsnitt på min bloggöverskrift????? Får titta över det i kväll när arbetsdagen är slut, fick nämligen bli hemma på förmiddagen idag, lille Julius har en såååå hemsk förkylning och ögoninfektion (hör upp, de ä såååå smittsamt, tänk på de alla! Spec. ni med små krabater! Gör så ont!) Har hunnit med massor nu på fm, städat och små plockat, uh vad mycket mer effektiv man blir när man har en tid att passa, eller hur?
Käre T slutar tidigt så jag bara lämna över lillen!

Vill önska Alla en goder Torsdag!
(Hörreni gå ut i solen nu och lapa vitaminer, massor utav D vitaminer i luften idag!!!!)




Jag in action!:))


Kramen på er alla!:) 



tisdag 7 februari 2012

Oj oj oj oj oj nu ni!?...

Hej på er alla!


Hur mås de?
Här förkylning i alla små näsor, alla godingar inklusive mitt stora hjärta! Stackars små! Män ni vet!:)....

Nu närmar det sig vettni!?:) Åh vad bra!!!!!!! Många och mycket hemlisar på lager just nu, men den "karamellen" skall jag suga på en stund!:)

Idag har det jobbats, nya tapet leverantörer har hälsat på och det känns väldigt roligt med nya kontakter, stilar ,och färger! Vårens trendfärg är mörk, stark hallonröd! 
Visar lite tapetnyheter här nedan!

I morgon blir det en sväng till Karlstad, skall på besök hos ssk på Diabetescentrum, underbara G som alltid tar emot med öppna händer! 
Skall inhandla en födelsedags present, Engla är bjuden på födelsedags kalas på Söndag och sen skall jag fixa Alla hjärtans dag presenter till mina skatter! Elias skall få chinos, vet att han önskat sig en viss ny färg! Ni kommer väl ihåg den 14/2?


Nej nu skall jag och mannen i mitt liv kojsa! Strax ringer klockan, igen!:)













Kramen från mig på Tallbacka