lördag 25 juni 2011

Midsommar dagen!:)...

Tallbacka´s Loppis öppen från 13.00 och ända tills gården är tom!:) Välkommna ska ni vara! MVH/ Johanna:)

torsdag 23 juni 2011

Sommar sommar sommar!:)...

Jag vill önska ALLA en trevlig midsommar, goa vänner, sill, färsk potatis, kanske en nubbe, va vet ja!?:) I alla fall så tar jag någon dag ledigt för att fira lite extra! Tycker jag att ni skall göra oxå, ligga lite på latsidan eller va säger man, hm!? Jo d låt bra, ha ha:)

Tallbacka´s Loppis öppnar kl. 13.00 på Midsommar dagen, hjärtligt välkommna ska ni va!:) Som jag brukar säga, järnet är hett och kannan är varm!:)

Nu skall det bli kvällen här, alla bestyr är färdiga i huset, björkarna uppe och dammtrasan har gjort sitt! Hjärtegullen sover sin skönhets sömn nu, och det skall jag och mitt STORA hjärta strax göra oxå!

Kramizar till er från mig, va rädda om er/varann, Johanna på Tallbacka

onsdag 22 juni 2011

Stora Dagen!:)

Mammas dag!

Började dagen med en rivstart till stan för fixa till inför födelsedagar osv, fick tag i allt som jag behövde på en kort stund, kallar jag snabba ryck!:)
Efter det begav vi oss till kära mor på hennes dag, blommor, presenter och kort i massor har anlänt på Högerud  idag! Tack för ett mysigt kalas kära du/ni!!!
Go mat, småbröd, tårtor,jordgubbar, pajer ja gud vet va mycket gott det har intagits under em och kvällen!
Moster, kusiner med sina goa gryn har varit där, hel mysigt!:)

Nu skall det planeras inför en ny arbetsdag i morgon, både jag och kära T jobbar lång dag så barnen skall på fritids respektive dagis, sen blir det långledigt! Nu skall det göras matlådor, sen blir det kvällen även här!

Natti natti på er alla! Kramizar Johanna på Tallbacka

tisdag 21 juni 2011

Hemma igen!:)...

Regn, sol, värme kastas vi om med, hej på er!

Mycket fixat idag:) Kund nöjd och jag, känns kanon!
Elias och Engla valde att stanna kvar i Årjäng hos mormor och morfaroch kusiner, fotbolls träning på kvälls kvisten fick de bli, sen blir det hemkomst igen när kära T slutat jobbet!:)) Längtar efter er såå...

Allt planerat till Loppisen, så nu kan semester firare, fika sugna, loppis sjuka, "byggdis" farare, eller helt enkelt "ta sig ut på en kvälls runda besökare" komma! Järnet varmt och kannan är varm, välkommna!:)

I dag har det även fejats här av "mina" hantverkare kära S och han son som sommar jobbar på Ö´s firma! Fint jobbat killar! De håller nämligen på att göra en grind till våran finingång en sk "Bullerbygrind", och sätta in garderobssystemet i Våran grovhall, vita skjutdörrar med ram från Lundbergs, dörrarna blev jätte fina, hoppas kanske att få se resultat av någon grind i morgon, kanske kanske:)?Visar bild någon dag, när lilla dammtrasan varit framme!:)

I morgon skall det bli en snabbsväng till Karlstad och fixa och trixa lite!:) Finns ju några som fyller år någon i morgon och även i början av Juli, älskade Elias fyller 9 år!
 Kära mamma, ha en go förmiddag på din STORA Dag, så ses vi på eftermiddagen! Grattis grattis!!!!:)

Ne nu får jag bege mig ut till loppisen, ha en fortsatt go em/kväll alla, kramizar Johanna på Tallbacka

måndag 20 juni 2011

Nytt foto!

Go kväll på er i solen!:)

Som ni säkert ser så är det ett nytt foto med lite grönska omkring, tyckte det var dax och ta bort vinterskruden för en stund!:)

Här är det jätte varmt, solen skiner och tro det eller ej men helt vindstilla, sö gött som man säger på ren värmländska:) Elias hjärtat ligger över hos mormor och morfar, så jag, Engla och lille Julius har tittat på Lotta på Liseberg då fattar man att det faktiskt är sommar!Vi har ätit paj och vaniljvisp, kalas det!

Nu skall det bli sängen för två små gryn även här, i morgon skall jag hem till en kund, kundbesök som det så fint heter, jobbet strax färdigt, slutfinisch nu!:) Har varit jätte roligt!
Barnen skall på fritids respektive dagis i 2 timmar, sen blir det ledigt resten utav dagen, blir det fint på em skall vi ta en cykeltur!?

I morgon håller Tallbacka´´s Loppis öppet från 17.00 Alla varmt välkommna, semester firare eller ej!:)

Go kväll på er, kramizar Johanna på Tallbacka

söndag 19 juni 2011

Loppis dag!:)

Kära Söndagskväll!

Sitter nu i soffan efter ha haft många besök både i loppisen och på hemma fronten! Blommor och gott fika bröd har det intagits under dagen, tackar såå för det!

Regnet har öööst ner emellen solglimtarna, utetemperaturen känns ungefär som en höst kväll, brrr!:( Tack alla för handeln och alla goa glae besök!

I morgon är det tillbaka till vardagen igen, börjar 07.00 med frukostmöte på hotellet, sen arbete vid 10, kära T börjar inte förrän 17 tiden, såå gott!

Ne nu måste jag tillbaka till Söndags filmen, Million Dollar Baby, skit bra!:)
Ha nu alla en go kväll så hörs vi i morgon, kramizar Johanna på Tallbacka