fredag 4 november 2011

Fredag igen!...

Hej alla Fredags njutare, tror inte jag är ensammen och tycka de!?:)

Nu sitter jag och och lillen och tittar på Elias räddningsbåten, en helt underbar barnfilm, och jag kan lova att den går varm här, Julius har nämligen jämnt upptäckt tv´n! Vi dukade brickan och tog med in till tv´n, lillen äter gröt, och jag har bryggt en kanna med kaffe och gjort goda mackor( Jadå inget speciellt, smör, ost och skinka, inget annat:)). Vi inväntar far, han slutar tidigt idag, såå skönt, en hemma dag, latar dag! Inget står på tapeten!
Men i morgon mina vänner skall hela familjen åka tåg till Göteborg, vi åker ifrån Åmål. Barnen har länge pratat om att de vill åka tåg så nu blir det äntligen av! Farmor och hennes nära vän skall agera hus, häst och getvakt! Tack snälla!
L och I skall oxå med, T´s lillebror och hans käreste, söta I. Jag och I skall gå på shopping, menas resten av gänget skall gå på Universeum!


I dag får det bli en tidig kväll, vi skall vara klockan 08.00 i Åmål, men vi får inte missa Fredags myset och Idol, måste bara has och tittas på!
Skall ni titta? Vem är eran favorit? Min är Molly! Tänk vilken gåva att kunna sjunga och spela!
Min absoluta favorit ever ä Adele,  en såååååå bra låt, den går stekhet hos mig! Lyssna här!

Lite höstmörker ljus, jätte mysigt på kvällen!

Ljuslyktorna som vi jag fick i gåva av söta L, tillsammans med två celofan strutar med gammeldags godis! Allt i en celofan påse, tack kära du!;) (ser att fotona blev suddiga)

Passade jätte fint på det nymålade skåpet, saknade lite ljus där!



Nya badrums mattan från Miljögården, köpt på Esters cafe





Vill önska alla en trevlig Allahelgona helg!

Kramar från mig på Tallbacka!






torsdag 3 november 2011

Jaa! Klaaaart!

Hallojs på er!

Min kosar kväll med söta, fina, goa L,  var såå mysigt, vi snavlade, åt paj och drack kaffe! Självklart fick jag springa som en tätting för att serva barnen men vad gör man inte...?:) Men så typiskt när man såå gärna vill prata, lyssna och bara vara, annars klarar de allt galant men nu...! Tack snälla L! Åh stackars dig med bilen, tur att Du klarade dig undan!

Hemkonsultationen var en kanonstart på dagen, kommer att bli kanon, härlig kund, fortsättning följer...:)

På eftermiddagen kom en efterlängtad blivande leverantör in i butiken, underbart vackra, jätte trevliga, såå duktiga H från Sandbergs tapeter, nu kör vi sa hon, jaaaaaa, sa jag! Guuud så bra de kommer att bli, ännu bättre än nu!:)) Tack H för god gemenskap på lunchen!:)

Nej mina vänner, spejare & bloggare där ute, nu skall vi knyta oss här, T börjar tidigt, men jag....LEDIG i tre hela dagar, skööönt!:)

onsdag 2 november 2011

Ledig dag!...


Hej alla vackra, omtänksamma& goa människor därute!

LEDIG, och då är de Kooooosar dag med stort K, riktig kosardag oxå! Jag och lillen har fejat, druckit fm fika, käkat lite lite sötsaker för vi tyckte lite lite synd om oss, helt ensamma!:))
Nej då, vi har rumstrerat här hemma, bäddat, diskat och vardagliga måsten!

I morgon skall jag på Hemkonsultation hela förmiddagen, projekt stOrt kan jag säga, de gillar jag!!!:)) Sen  mina vänner kommer Sandbergs tapeter på besök till butiken, nu ni...!!! Kommer bli suuuper! Har fått massor utav tapetprover, säger bara såååå mycket fint och vilka namn, ex Engla & Elliott, hörs ju bara på namnet vad sagolika de är!:)

Nu har jag tänt ljus här hemma och gjort en äppelsmulpaj, väntar in en kär vän, goa, söta, fina & omtänksamma L, vi ska svamla länge, dricka mycket kaffe, läääänge! Prata "nyheter", hus, inredning, gubbar och hemligheter!:) Mysigt d skall bli!

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig/oss!? Tack för alla kommentarer, värmer!:)





Höstmörker, ruggig dag, men blir mysig med levande ljus!

Gamla gungstolen, den är dekorations målad i sitsen men... så slitet! Den får förbli svart!

Vardagsrummet, en del utav!

Kramar från mig på Tallbacka!):

tisdag 1 november 2011

Riiiiiik!...

Hej på er!:)

Kanondag!?:)??????+
Nu tror ni väl att jag är helt ur gängorna, hm!? Tror faktiskt att jag är de ibland! Men...de underlättar i mitt sällskap, ha ha!
Men ni vet, när man vaknar på morgonen, alla nära, goa och glada och gubben gör i ordning barnen, fixar lyx frukosten och städar hela húset innan jobbet, nej nej jag bara skämtade, men i alla fulla fall, vilken jäkla rikedom man sitter på!!!!
Hus, jobb, världens bästa make, gulligaste och snällaste barnen (självklart:), bil, världens bästa mor och far, värsta bästa svärmor, kompisar de bästa, djur, "alla " är friska förutom jag och gubben vi har typ ADHD fast värre, vi har A till Ö! Men än så länge har vi klarat oss galant ute i vida världen, därför passar vi såå bra ihop! Blåbär ni vet! Hade vi varit födda idag så skulle jag och käre T ha assistent, ledsagare, förmyndare jaa det mesta man kan få! Herregud nu får jag ge mig! Säger bara va RIK man är, tänk på de ni oxå!

Nu har jag fejat lite här hemma, flyttat lampor, ändrat vissa ljuslyktor, vattnat blommorna, bäddat rent i lillemans säng, nattat mina stora skatter, ätit kvällsmat och sedan fixat läxorna! Säger bara de, 6 och 9 år de, skoldag varje dag, tidiga mornar, lektioner, läxor, träningar, de är väl inte underligt om de gör"bakut" ibland, vem skulle inte göra de!? På kvällen går vi alltid igenom dagen, mys tills kvällsmackan, viktigt att LYSSNA!

Nu skall jag slå mig till ro och invänta min stora skatt! Ha en go kväll!

Jätte kramar till er från mig!

måndag 31 oktober 2011

Närmar sig med stora steg!...

Hej på er alla goa, glada och snälla där ute!

Hur går det med er i Advents planeringarna med allt vad som gäller ris dekorationer, stak och stjärn placeringar i villan, stugan, slottet, kojan eller lägenheten!?
Gran, tall eller enris, kruka, hink eller krans, ute eller inne, jaa herregud vad huvudbry man har men... GUUUUUD så roligt eller vad säger ni!
Gubbar ni som läser er frus, sambos, flickvännen eller mammas blogg, gå istället och gör nåt nyttigt som att städa toaletten, vik tvätten, stryk DINA skjortor eller varför inte bädda rent eller sätt på en go kopp med kaffe och duka till romans fika, ummmm, tycker jag!:)
Ne, skämt å sido! Idag har Allt i hemmets julspecial kommit, man tackar! Nu skall jag luta mig tillbaka i soffan och komma till ro, tyst ä det, barn och gubbe sover, (lite härligt):)) Visar er lite goa bilder från repotaget med Leila!

Ha en fortsatt go kväll på er!


Allt i hemmets julspecial, njut!!!!

Vackra Leila!



Så gott allt ser ut!



Mintkyssar, inte min favorit, men namnet!:)
Nuuu skall jag kooza mig en stund!
Kramizar från mig på Tallbacka!

söndag 30 oktober 2011

Söndag kväll och såå mörkt!

Hej på er!

Ni har inte glömt klockan va, tillbaka!:) ( Utemöblerna skall in, tänk så! )
Åh idag vettni har jag, lillen, mamma och svärmor varit på julmarknad & julloppis på Esters cafe, ingen direkt  julstämning men... på utsidan vräkte regnet ner och de var 10 grader varmt, hm!?
Jag inhandlade en zinkhink men No 1 på, den fick sin plats i badrummet, åh så inhandlade jag något som jag letat efter länge, och som jag blev så glad att jag hittade, nämligen ett tallriksställ från Ib Laursen!!!:) En badrumsmatta i vit och brunt, den blir fin på badet på nedervåningen, Blev självklart lite små saker oxå, såsom gästhanduk, doftpåse i tyg, nalle till lillen, ljus mm. Självklart blev det lite fika oxå, jag tog citron paj med grädde, suuuuper god!







Nya tallriksstället från Ib Laursen!

Såå glad för denna sak!:)
Hoppas ni alla haft en go och givande helg, trots vädret!?


Ha nu en fortsatt go kväll! Kram Johanna