torsdag 17 november 2011

Nu skall jag vara lediiiiigggg!...

Hej kära ni!

Skulleviljapratasåhärfort,villberättalltpåengång!:) Åh så mycket och berätta för er, hm börjar här: Har fått in Sandbergs tapeter på jobbet, åh vad fina!!!!, skitförkyld, pms, möten, värsta bästa hemkonsultations kunden, fått upp de nya plåtlamporna i köket, våran säng färdig, så har vi har köpt oss ny bil en VW Touran, sjuka små barn, utvecklingsamtal, fått sålt sängen och den blir hämtad  i morgon em, innebandyträningar Tis, Ons, Fre, på Lördag skall vi på Hollywood fest, fixa kläder dit och bla bla bla! Känner ni till detta, !?:))

Morgon dagen skall bli helt underbar, ska bli en skogspromenad med gubben och lillen menas de stora grynen är på skolan, små dola lite hemma, skall ta in flera smågranar, men inga måsten, Fredagsmys på kvällen till Idol är ett Måste!!!:)


Nu skall jag knoppa oxå, visar bilder för er i morgon på de nya lamporna och sängen!


(Lånad bild!)


Ha en fortsatt go kväll, kram från mig!  

tisdag 15 november 2011

Tiden....

Hej på sig!

Jaa tiden....var tar den vägen måntro!?
Har insett att det bara finns 24 h på ett dygn och tur är väl de!:) Men samtidigt tycker jag om när det är fullt upp, när folk peppar en till att dela, vara med och informera på viktiga möten osv.
Var på hotellet nu ikväll på Näringslivs möte, träffade jätte många företagare, där de tog upp många viktiga frågor som ekonomi bla! Kul att höra!

Men ville bara titta in till er och säga hej och berätta att jag lever och att allt är bra och att jag känner mig piggare, men tiden....:)
Har varit inne och snosat på mina skatter nu som sussade såå gott! Nu skall jag pussa T godnatt oxå, sen blir det ett samtal med "John Blund" ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

I morgon ledig, då skall vi sätta upp de nya cremefärgade plåtlamporna över köksbordet!:)) Åh de är så fina, blev jätte glad i dem! Men först skall jag och lillen snooooza länge på morgonkvisten när mina stora gryn åkt till skolan! Käre T börjar tidigt men kommer strax hem, jobbar bara några timmar, en kortis!:))

Natti natti på er alla! Kramar från mig till er!


De skall jag!!!!!

söndag 13 november 2011

Pappas dag!...

Hej på er!

Till alla pappor på eran dag!

Är några dagar sedan jag tittade in och berättade lite!:)...Är förkyld, febrig, ont i halsen, värk i ett öra, värk i lederna och är jätte hängig, har därför inte orkat!

I morse väckte lillen oss med en härlig doft i lilla blöjan, jag tog med mig Julius ner och fixade bort doften:), med lite Alvedon i kroppen gjorde vi frukost på sängen till far med nybakade Scones, nybryggt kaffe och två paket, vi hade köpt skor och motorsågs handskar, käre far i huset blev jätte glad! 
Sen låg vi kvar läääänge i sängen, hämtade med alla gamla julinrednings tidningar sen många år tillbaka, de är så bra och fina, har sparat dem! 
På eftermiddagen var vi bjudna till käre mor och far, ALLA kom, åh vad mysigt de va, de är så sällan, önskar de kunde vara mycket oftare!!!!!!! Vi fikade paj och cheesecake och drack en massa kaffe, tack kära kära mamma och pappa för en jätte jätte mysig eftermiddag, hur många tror ni har det så som vi har det!?

Skall försöka gå och jobba i morgon, men får kanske avgöra till morgonen hur man mår då!

 Nu sitter jag och T i soffan under en filt och tittar på en gammal Beck film som går på 4:an, tror vi har sett den typ 5 gånger!;)
Men igår tittade vi på en ny film, "Gränsen", jätte bra, mycket rå, men väldigt gripande, kan verkligen rekommendera den, var många bra skådespelare med!

Tänkte visa er några foton på den ny insatta kaminen på övervåningen, verkligen supernöjda är vi, nu väntar vi bara in sotaren för en slutbesiktning, sen ni...! Mys!

Nya kaminen!

Gammal trälåda med linne tyg får agera vedkorg!

Toppen på kaminen, muren skall målas som ni er!:)

Vi lade skiffer på golvet, de har vi även i finantren, vill ha en röd tråd!


Natti natti, kram från mig på Tallbacka!