fredag 11 maj 2012

hej hopp!

Nu ä de loppistajm igen!:) I morgon Lördag öppnar jag kl. 16.00 och håller öppet hela kvällen! På Söndag öppnar jag kl. 12.00 och då kan man åka loppisrunda, börja först på Församlingshemmet där Röda korset håller loppis, och sen avsluta på Tallbacka! Fika på båda ställena!:) 
Hjärtligt välkommna!

Idag har det jobbats hela långa dagen, ä väldigt trött och sliten, skall bli gott mä en natts sömn! 

Våffelfika!


Natti natti! Från mig på Tallbacka

torsdag 10 maj 2012

Go kväll på er!


Regn regn och åter regn, idag måste det ha kommit massor!? Rått och kallt både inne och ute, inne har vi eldat i köksspisen hela dagen så det är varmt och gott! Mys de!
I kväll har det fikats glass och chokladsås till Let´s dance, sen har ja dammsugit och skurat av alla golven, känns lyxigt att ha gjort de till helgen! Det är både min och gubbens jobbarhelg! Har grejat på våran övervåning, fått tag i en gammal utfällbar stege som jag lutat mot en av väggarna, tagit bort hyllan med alla leksakskorgarna, har sätt dit gamla trälådor, ser ut lastkorgar till typ blommor, jätte fina, fick dom av en blomsterhandlare här i "stan"!:) Bestämde mig för att använda mer utav golvytan! (för stunden)!:)
Pågående projekt på gården är en torkställning utav trä, Allt i hemmets ! Äskar den verkligen, har önskat den färdig till Morsdag!?:)
Alla skatterna sussar i sina sängar, jag och gun´bben tittar på Criminal minds på 5:an, spännande!


Vill haaaaaa!:) (hoppas min man läser detta!)
Natti natti!

måndag 7 maj 2012

Hej hej!

Nu börjar ja mä att ställa frågan till er? Hur ä d!?:) Hoppas allt är lika bra som här!?:)
Loppisen ä igång, och allt ha fungerat jätte bra, Tack Alla besökare, nya som gamla kunder som besökt oss! tack tack och åter tack!  Tack kära svärmor för hjälpen!
I dag har det jobbats, har gått på 1/2 fart har det känts som, super förkyld  och "ontöm" i kroppen, men då herregud d kunde vara värre!:) I morgon skulle det ha fotats här för sista gången men....blev förflyttat till nästa vecka, så i morgon skall jag och lillen sova lääääääänge, är jag och de stora skatterna tysta när vi går upp, så sussar lillen vidare och då kryper jag ner igen när de har åkt mä bussen, mysfaktor 100%!!! Käre T slutar tidigt o morgon så då skall vi dricka kaffe många gånger, prata skit om allt och inget, läääääängesedan nu!:) alltid nåt vettni ( ni småbarns föräldrar vet ju!), men inte i möra!
I dag har jag köpt Smaragd Thuja, jätte fina, dessa fick sin plats i gjutjärnskrukorna på trappen!

Nä nu skall d bli kvällen här, bara jag vaken som vanligt!:)


Pallen nymålad, Nordsjös Blankett 15, Råvit


De nya Thujorna!Natti natti på er alla!