torsdag 2 februari 2012

Älskade Engla, grattis på Din 7-års dag!!!!

3/2-12Hipp hipp hurra!!!

Tösa på Tallbacka fyller 7 år i dag, hon väcktes med en trudelutt av "ja må hon leva..", massa paket och frukost på sängen!
Herregud 7 år, var tar tiden vägen? Tycker det känns så nära, dagen då lillan föddes med STORA buller och bång, 28 timmar blandat med skrik och förtvivlan, en liten som absolut INTE ville ut, epiduralbedövning, sugklocka och sen det värsta jag varit med om, Spinalhuvudvärk (trodde jag skulle dö!!!!) Alltså läckage på ryggmärgsvätskan efter epiduralen! Fyyyyyyyyy f..........n vad hemskt det var, kunde inte prata, vrida på huvudet, sitta bla bla ja nog om detta!
Men jag lever och har det toppen och lill tjejen oxå!!!!!!:))

Ha en bra dag alla där ute, ikväll blir det ett minikalas med pizza och tårta, stor kalaset blir längre fram när alla kan och är på plats!
Kramen till er!!!
onsdag 1 februari 2012

Planering, möten och träffar!?:))

Hej igen!

Hur är det med er alla?
Här är allt på topp, massor att "stå" i för tillfället!??:))
Gårdagen bestod av pulkaåkning tillsammans med syster yster och hennes lilla S, kaffekorg med fika var packad för god dag ute i kylan! Käre T jobbade så han missade "myseriet"
Idag började jag dagen med ett "!möte" och avslutade fm med en underbar vistelse på Hudvårdsstudion, sagolik behandling i nästan 2 h, en lyxig känsla och så egentiden! Viktigt de alla mammor!!!!
Nu skall jag och far i huset ta nattakoppen och packa in lite paket, på Fredag har vi en liten tjej som blir hela 7 år! Herregud vad fort tiden går!TILL SALU!

Gamla vita nattlinnen med spets i halskanten!
PRIS: Bud
Finns 2 stycken


En gammal herrväst i vitt, tror att den skall sitta under en frack lr.dyl (den skulle nog användas till finare tillställningar)
PRIS: Bud
Finns 1 styckGamla små barnförkläden, vita, tunna skira (jätte söta!) 
PRIS: Bud
Finns 2 styckenGamla vita mammelucker, "arbetade" med i benslut, jätte fina!
PRIS: Bud
Finns 1 par

Skickar gärna varorna om så önskas!Om intresse finns, så maila mig på: johannalenback@gmail.com


Nu blir det natten här, ny dag i morgon vettni!

KRAMEN TILL ER FRÅN MIG!