torsdag 15 september 2011

Årjängs marknad, here vi come!:)

Hej på er alla!

Nu fejas det i många stugor vetja, det bryns kål, kokas fläskött till buljong, rullas frikadeller, städas och grejas så det står härliga till, men här tar vi det faktiskt med ro, har helgstädat, packat väskor, vi skall övernatta i Årjäng hos svärmor!  Vi har bestämt att det skall bli en tradition!:)
Här har vi städdag på Torsdagar!

Nu är jag strax klar med den stora planeringen utav tjejkvällen, nu skall allt bara planeras in i minsta detalj och sättas på plats!:) Ska bli såå roligt, välkomna alla damer, brudar, kvinnor till Årjäng, till Färg & kakelbutiken, Snickaregatan 19 i Årjäng!

Nej alla ni, nu skall jag ta helga och göra färdigt här hemma!

Som vi säger, Hej på marten!

Kramiz från mig!:)
 

onsdag 14 september 2011

Ledig! Såå gott de ä, skulle kunna tänka mig vara lyxhustru, de ä jag ju nästan!:)

God afton!

(Tittat på Svenska miljonärer!:)) 

I dag vettni kom den väntade "tjampbilen" till lillen, en födelsedagspresent som var beställd sen länge men...de tog sån tid, men guuuud så lycklig han blev (någon i familjen blev lite avis kan jag avslöja?:))! Den var orange, med svarta lufthjul, riktigt tuff faktiskt!
På eftermiddagen var det dax för 3-års kontrollen på BVC, åh den gick bra den med, hela 17.5kg tung och 99 cm lång, en "redig" bit vi har!:)
Vi har koozat oss och glassat ute i det helt underbara höstvädret! Tycker jätte mycket om hösten, om om om vädret är så här då och inte regn och blöta inte!!!
I morgon blir det jobbet och fortsatt planering utav tjejkvällen:) Ni kommer väl?
Nu skall vi faktiskt inta sängen, har varit lite dåligt med sömn den sista veckan, vi måste försöka komma ikapp lite, uh vad viktigt de är, a och o!

Åh ni, snart Årjängs marknad, då blir man som "ung" på nytt, ålskar den! Menar nu inte att jag är lastgammal men jag kan känna av pirret inför just den helgen som när man var tonåring!:)

Natti natti på er! Kramiz Johanna på Tallbacka

måndag 12 september 2011

Vad hände med fotoinläggen?

Tänk för 3 års sedan, klockan 15.01 jaa då kom han, lille Julius, prinsen vår!

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar stora Julius idag med blommor och blader vi gör honom glader, ja vi gratulerar stora Julius idag! Hurra, hurra, hurra, hurra!  Våran minsting fyller 3 år idag!


Här blåser det, herregud jag hoppas träden har rötter som knyts ihop med varann, annars tror jag vi har närliggande träd liggande över vårat hustak! Usch blir lite ängslig i kroppen av sånt här väder! Mörkt och det dånar både här och där!
Barnen de bäddade jag ner gott i respektive säng och jag själv inväntar gubben i huset! Längtar lite ne myyyyccccket! Min prins!Har packat tills i morgon, då skall nämligen Elias ha friidrotts Km på en idrotts anläggning, jag är ledig i morgon så jag skall vara med hela dagen, käre T är oxå ledig, men han har fått hit sin lillebror som skall hjälpa oss att måla det sista på utskottet vid grovantren (om vädret tillåter)? Sen skall jag att få dem att göra lite till (får aldrig nog, stackars lille T), ha på ett ogräs medel på våra grusgångar, hatar ogrässss!!!:(Har fått ett hett tips, ett som inte skall påverka dricksvattnet! Det kommer verkligen överallt om man inte underhåller!

Har ingen förklaring till varför bilderna inte fanns med på förra inlägget, men men...försöker idag igen!:)

Nu skall jag sätta på tevattnet och göra en kvällsmacka, T brukar var hungrig när han kommer hem!

Har tänt ljus, gör de ni med! Myyyyss!

Kram till er från mig på Tallbacka

Julius med paket som han fått av kusinerna

Åh såå tuff, en jump suit från mormor och morfar!

Julius och kusin Ludvig

Kusin Ludvig, storasyster Engla och storebror Elias

"Thomas tåget" som han säger lillen!

Jag livrädd för att tända tårtraketer!:)

Nya toaletten, läckert handfat!? Tapeten vad tycks? Maskeringtejpen skall väck och en svart strömbrytare skall dit! Tapete kommern från Midbec

Strax färdig!

Lillen blir firad vid 06.30, frukost på sängen måste man ha då!

Stort paket från Jolins Home, en stor maileg kanin!

Engla fick en Hannah Montana klänning, såå nöjd!


   

söndag 11 september 2011

Färdig kalasat för idag!...

Hej på er!

10 år sedan de hemska hände, uh såå fruktansvärt, har tittat på tv om hemskheterna idag! Fattar inte var tiden tagit vägen heller, herregud de är10 år sedan!

Jaa då var det färdig kalasat här för idag, många gäster, go mat, tårtor i mängder, åh självklart paket i massor, lille Julius så nöjd med dagen!:)
Lillen kommer att bli väckt i morgon bitti utav oss med frukost på sängen och bli firad på sin dag, 3 år! Men det stora paketet kommer inte förrän på Onsdag (en trampbil)! Han har pratat på "tjiamp bil" så länge!

Visar er lite bilder från toan, den är inte riktigt klar men nästan!:)

I morgon väntas en ny dag, arbetet kallar, jag skall fortsätta planera Tjejkvälllen, så man får allt svart på vitt!

Ha en fortsatt go kväll alla!

Kramiz till er från mig på Tallbacka