lördag 10 december 2011

Hej, pust, stön.......!

Hej på er!

Ni vet tiden!?
Har haft såååå fullt upp, kalas, kurser, möten, träningar, lusse, jobb och familjen ni vet!? Så bloggen har fått vänta! Idag har jag jobbat, åh i kväll har vi tagit in granen, käre T har verkligen fått tag i den finaste gran jag sett, ärligt! En riktig tjock, tät, grön och doften är ljuvlig! I år fick jag tyvär inte göra som jag ville, kidsen ville absolut vara med, silver, vitt och rött= julfärger och fint, helt ok!:)

Nu har vi tittat på Så mycket bättre, och fikat gott!

I morgon skall vi till Dalsland och hämta ett plåtskåp som jag köpt på Blocket till Eliases rum, skall göra Indutri känsla på hans rum! Tror det kan bli skit snyggt!? Skåpet var slitet och klart precis som jag ville ha de!!!:)

3:e Advent!


Adventskramar på er från mig på Tallbacka!

tisdag 6 december 2011

Bloggerskans Dag!...

Hejsan hoppsan!


Idag vettni är det bloggerskans födelsedag, åh vilken härlig dag med kaffe, presenter och hela familjen samlade runt mig i morse, tack snälla älskade er för en helt underbar morgon!!! En utav presenterna var en såå helt underbar lampa från Jolins Home, den skall få pryda taket ovanför vårat slagbord!(Bild lånad från Jolins Home)


Klockan 13 kommer mor & far, svärmor och goda vänner på lite gofika! Ikväll är det säljkurs på jobbet, så det får avsluta min dag!:)


Önskar alla en fortsatt bra dag i goda vänners lag!


Stora stora kramar från mig på Tallbacka 

söndag 4 december 2011

2:e Advent!...

Glad 2:a Advent!

Hej på er alla goa glad därute!

Idag har det kalasats ordentligt, kära pappa fyller år! Hipp hipp hurra på din födelseda kära pappa!!!!

Vill tacka ALLA som besökte oss under helgen på  "Advents Loppisen", tusen tack!!!!!

Ne nu skall vi fortsätta titta på Beck filmen!
Kramar till er från mig!