lördag 4 juni 2011

Happy time!:)...

Vill bara tacka alla...

Åh för en helt underbar dag, vilken staaart på något som jag egentligen inte hade en aning om hur det skulle gå!:)) Jag är helt...ja jag vet inte vad jag skall säga, tack ALLA som kom, handlade, fikade eller helt enkelt bara besökte, tack mina kära grannar som kom med en gåva såå fin, ska bli jätte kul att titta på korten, skall samtidigt tända Hem ljuva hem ljuset och tänka på er, tack snälla ni!:)

Sååå mycket folk, sååå mycket grejer och fika har gått, hjälp vad roligt! Kan bara säga att jag helt enkelt ÄLSKAR det här!
Han ju inte få dom riktiga skyltarna som jag beställt, fick istället kladda lite lätt på en planka och det verkade ju funka!:) Hoppas de riktiga kommer strax?

Vill avsluta ikväll med att TACKA älskade mor, far och svärmor för ALL hjälp idag utan er..., ÄLSKADE T för att du hållde ställningarna så bra överallt:))

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppet från 15.00, alla hjärtligt välkommna då!:)

Ha en fortsatt go kväll, med ett mysigt umgänge, något gott att äta kanske, vad vet ja? Kramiz till er alla från mig på Tallbacka, hoppas vi ses?

fredag 3 juni 2011

Nu ä de klaaart!:)

Hej alla!

I morgon Lördag vill jag hälsa ALLA hjärtligt välkommna till Tallbacka´s Loppis kl. 16.00
Håller öppet så länge det är folkens kvar på vår gård!:)
Men... måste tyvärr meddela att det inte kommer att bli så mycket blomster men men... allt kan inte gå:)
Skyltat från väg 172...Men hjärtligt välkommna skall ni vara!

Hoppas ni förstår varför det har varit lite glest mellan inläggen, kommer blir flera nu när allt är färdigt, ni vet tiden, finns tyvärr bara 24h på ett dygn, fast man helst skulle vilja ha det dubbla ibland, eller kanske tur att det inte är?:)

Nu skall det bli lite kvälls fika och sen kvällsro, ni oxå hoppas jag!?

Ha en fortsatt helt underbar kväll i det helt underbara väder vi fått ha idag! Kramizar Johanna på Tallbacka

tisdag 31 maj 2011

Sent!:(

Hej på er!

Vill bara snabbt slänga in hallojs till er alla, nu går det i ett, hinner inget känns det som fast man är överallt o fejar, lite mycket runt mig jämnt nu!:)

Nu blir det sängen, natti natti, hörs mera i morgon! Bamse kramar till er från mig!:))

måndag 30 maj 2011

Svartmålat!...

Hej mina vänner!:)

I dag har min kära målat de nya dörrarna till loppisen svarta, målade med Tinova VX från Nordsjö såklart:) Absolut den bästa måste det ju va! Dörrarna blir ev. hel klara i morgon, men ser jätte bra ut redan, när det sen har torkat så skall de vita kryssen på! Det bästa med färgen är att man inte behöver ha någon grundfärg!!! Drömfärg kan jag säga, lite dyrare men bäst!

När vi kom hem nu ikväll så hade far gjort hemmagjord pizza med en jätte god sallad till och tänt levande ljus, gullig han ä!:)

I kväll sätte jag upp en liten söt fasad flagga utanför loppisen, de måste man ju bara ha!:) Han även med att sätta i lite ljus här och där. Kan säga att jag är såå spänd, nästintill lite nervös!:) Tjåpiga mig eller hur?
Ska bli jätte roligt!!!
På Onsdag skall jag till Karlstad och hämta kassapparaten som jag köpt, en gammal National.

Måste bara berätta vad jag fick i Mors dag present, jag fick ett cykel ställ och en jätte fin kudde som jag hade tittat på så länge på EM, blev jätte glad, cykel stället hade jag pratat på att det skulle vi behöva ett, för blåser det här så ligger det små cyklar överallt!:) men det var en stund sen, kära T snappar upp och har minne som en jaa vet ej vad, han kommer ihåg ALLT, åh det är ju baaara positivt, hi hi:)

HÖRRENI glöm inte och dra ur alla antenner, datorer jaa allt som åskan kan förstöra, skall ju komma in ett kraftigt åskväder här under morgon kvisten och på förmiddagen, usch jag verkligen hatar det!:(

Nu skall det bli natten här strax, alla andra sover men jag är som en liten uggla, vill ha ordning och reda innan jag knyter mig, känner mig nöjd när allt är på plats och i ordning, tror inte jag är ensammen om det kanske!?:)

Sov gott och dröm sött! Kramizar Johanna på Tallbacka