lördag 3 mars 2012

Lördag, åh vad härligt!

Hejsan hoppsan!

Åh man vill bara greja greja greja! Här har jag faktiskt tvättat nästan alla vinter kläderna och hängt undan dem, har sparat nåt litet slitet framme som skall skänkas senare! Har plockat fram vårjackorna från Didriksson och vindstopprarna från Po.p, dessa två är perfekta plagg att samköra nu! Po.p jackan är det absolut bästa jag någonsin har haft till barnen, tredje omgången jackor är vi inne på nu!:) Även vinterskorna har fått åkt in för denna säsong! (Gott gott!)
I kväll har vi kosat oss med god mat & lite sötsaker till Melodifestivalen! Känns gott när kvällen kommer och man känner att man gjort nyttigheter både på jobbet och på hemmafronten!

Vad har ni gjort?:)

I morgon skall vi greja ute, vi är nämligen sugna på ett Orangeri, och så vill jag ha en köksträdgård alldeles intill, planera lite stenläggning osv!:) Och hur det skall kunna se ut! Har många ideer, har sett många men två av dem är favoriterna, en är lite "hemlig" och den andra ser ut så här: 


Vill ha det ca 5 m2 större och  ha skiffer runt om på grunden!


Nu skall mor & far i huset se färdigt på Kommisarie Banks på 1:an och ta oss nåt smarrigt att dricka!:)

Ha nu en fortsatt go Lördag kväll och en fortsatt go helg!

Kramen från mig på Tallbacka!:)
tisdag 28 februari 2012

Lilla Snöflinga & Pitch välkomna till världen!...

Go kvällen på sig!

Igår kväll föddes det ytterligare två små getkillingar här på Tallbacka, mamma Nora lite fundersam över sina små skrikande varelser som så gärna vill vara nära henne! Barnen har döpt dem till Snöflinga & Pitch, en är kolsvart och den andra är kritvit med en brun rand på ryggen! Denna kull var väldigt små till växten, men väldigt "framåt" och pigga!:) Oerhört vackra är de, så kosliga, de klättrar och är så nyfikna på oss redan! Mamma Nora väldigt lugn och harmonisk, verkar nöjd med livet som nybliven mamma!:)


Hoppas de är bra med er alla där ute i vida världen!?
Kramen till er alla! Johanna

Familjen samlad!Lille Pitch
Snöflinga, såå söt!


söndag 26 februari 2012

Kalas på Tallbacka!...

Hej på er!

EN SÅÅ HÄRLIG, HÄFTIG, SPÄNNANDE & SÅÅ INSPIRERANDE LÖRDAG ÄR AVKLARAD! Tusen tack till några kära företagare för "lånet" av matrial, tusen tack! 
 Fortsättning följer...

I dag har vi haft Englas kalas på Tallbacka, alla kusinerna, mostrar, mor och far föräldrar kom, såå fin fina presenter, Engla "kladden" fick allt från eltandborstar till kläder till tidningar, åh vad mycket fint!
Vi bjöd på varm smörgåstårta med grönsallad, till kaffet senare serverades det cheescake med jordgubbar, hjärte kladdkaka med rosa glitter strössel & grädde, mormor hade gjort maräng tårta med hallon och jordgubbar, smarrigt värre! Tack snälla!
Elias följde med till kusin G för att övernatta, alla barnen har sportlov så det passade ju perfekt!
I morgon är det arbetsdag för mig, men Tisdag och Onsdag är jag ledig, då skall vi sooooova länge och förhoppningsvis njuta av vackert väder!? Snön tyckte jag kunde ha fått ligga kvar denna veckan! Men men...

Här har det tittats på Wallander, riktigt bra! Vad slår en svensk polisserie!?:)

Ne nu mina vänner blir det sänghalmen för mig och gubben, trött i både huvud och ben känner jag!:)


Engla i en Hannah Montana klänning, söting!
NATTI NATTI på er!