torsdag 10 november 2011

Sen kväll!...

Ville bara säga hej!

Blev sen idag, barn som skulle hämtas, läxläsning, natta lillen, tända i vedpannan osv. Ja ni vet säkert, tiden...
I morgon jobb igen men på kvällen har vi bjudit hem några vänner, vi skall äta och dricka gott, så jag vill redan nu önska er en trevlig helg!


Kram från mig på Tallbacka! 

onsdag 9 november 2011

Greengate så urläckert!

Kära ni!:)

Dagsformen?
 Min är just nu strålande, lite ledighet kan faktiskt göra susen! Mitt huvud känns som en dokumentportfölj, hur många fack som helst, alltså fatta, jag har hur mycket som helst på gång, både på hemma fronten och på jobbet, säger bara herregud vet inte var jag skall börja för allt är så roligt och spännande!!!!!:))
Får ta en dag i sänder har jag beslutat, bara till att inse, dygnet har bara 24h och det finns bara en mamma, ha ha hi hi! och en pappa, men som inte grejar med de jag gör!:)

I morgon skall jag till Karlstad en snabb sväng, t o r! Inget shoppande denna gång, men skall snabbt titta efter om det är någon blomsterhandel som har fått in hyacinter, vita, vill haaaaaaaa! Skall jobba lite på eftermiddagen när jag kommer tillbaka!


Har ni fixar Farsdag present ännu, vad har ni köpt?

Ne, nu skall jag lägga in tvätten i respektive garderob och sen blir det sänghalmen! Zzzzzzzzzzzzzzzz




Nya greengate handduken, läcker eller hur!?



Den fick sin plats på tallriks hyllan!

Grytvante, små blommig, den skall tas fram till våren!
Kramizar till er från mig! Natti natti

tisdag 8 november 2011

Solsken inne, solsken ute kan det bli bättre!? Neeej!

Hej alla där ute i vida världen!

Varit i kontakt med trevliga människor idag, vad glad man blir! Tack M, hoppas du/ni gillar min ide!?:)

Vilken helt underbar dag, sol och jätte varmt, men skulle faktiskt vilja ha lite kyligare nu när det ändå är November månad! Herregud strax Advent!:) Tittade till mina stjärnor och stakar igår, kollade till dem så att de var "redo", och det verkade så:) har köpt en ny stake eller en till lättare sagt, hade en likadan sedan tidigare men kände att jag ville ha två, har ju två stora fönster i köket!

En sådan, fast vit såklart!:)

  Ne nu skall det ätas lunch, Engla har precis kommit hem, hungrig och sliten efter en dag på skolan! Ikväll blir det bandy träning, men innan det skall det vikas in lite tvätt och dammsugas, måste skynnnnnnddda!

Ha en fortsatt go dag mina vänner!

Kram från mig på Tallbacka

måndag 7 november 2011

Lampfynd!...

Elias på tåget till Göteborg!



Två av mina andra skatter på tåget!

Engla i en rymdmaskin på Universeum!

Hallfönstret i våran grovantre!Trodde lampan skulle synas bättre men... en kap från Sola returen!



Här kosas det framför tv´n, fotbolls galan går för fulla muggar på 4:an ! Far i huset jobbar, lillen sussar och mina stora gryn och jag käkar kanelbullar som vi fått av farmor, har gjort en kanna med kaffe oxå!

I morgon ledig då skall jag göra färdigt sängen! Sen skall jag och lillen baka!

Ha en jätte go kväll!
Kram från mig till er!

söndag 6 november 2011

Här sprakar de från kökspisen och en doft av kanel sprids!...

Hej alla Söndags fejare!

Vaknade idag med nya krafter efter den låååånga gårdagen i Götet, och frukost serverad på sängen av älskade Engla!:) Klockan tio var det samling till Eliases innebandy match. Idag skulle det fightas emot Skoghalls 01:or, våra små stackare förlorade med 12-1:( Trots allt så var de ganska ok ändå! De var ju ett helt år äldre och hade spelat serie spel ett helt år oxå!

Igår kära ni tillbringade vi våran dag i Göteborg, älskar denna stad, så lagom stort och sååå fint! Jag och svägerskan, söta I,  vi besökte  inredningsbutiker, klädaffärer, tittade på folk, fikade och hade det jätte bra! Män och barn besökte Universeum, kan säga att barnen var "helt över" sig när de kom tillbaka, såå häftigt tyckte de!
Jag måste bara berätta om en favorit butik som heter, Grandma´s, såå mycket fint, vill typ ha hela affären, uh vettni vilket innehåll, köpte köks artiklar från greengate, nya handdukar från Lexington och andra lull lull saker som bara behövdes!:) Ni mååååste bara besöka denna affär om ni besöker Götet!!!!
Köpte även en stor skjorta från Rut m.fl , sen lite nytt till lillen från Po.p! Älskar deras kläder, kvalite som heter duga! De stora grynen har fått så mycket nytt de sista så nu var det Juliuses tur! Måste var lika!:)

Har ni haft en bra helg mina nära, kära, vänner, läsare, bloggare jaa alla ni där ute?

Här skall nu bäras in den gamla spegeldörren, som skall agera säng gavel, har sålt våran dubbelsäng till mor & far! Skall få på benen på madrasserna och sen sängkappan!:) Visar er resultatet lite senare!

Nästan hela familjen på Univereum!


Höstdräkt utanför grovaentren!











Emaljskylten, en födelsedags presenten till käre T ifjol!


Som ni ser så är inte stupröret färdigt pga att den sidan utav huset blev klar i sommras, nästa år såå!:)


Ha nu en fortsatt go Söndag eftermiddag och kväll! I stugan här är det varmt och gott, har tänt i köksspisen och tänt ljus som doftar JUL! Åh vilken doft!

Kramar i massor till er från mig!