tisdag 23 oktober 2012

Go kväll på sig!:)

En ledig dag är över, vaknade i morse till en allt mera kylig luft och en lägre temperatur än vad vi är van med, åh d gör just ingenting!:)

I dag köpte jag första saffrans paketet, åh det förbrukade jag på direkten, älskar smaken och doften utav saffran!:) Ja gjorde en saffranskaka med stevia, åh den blev jätte god!:)
Känner i mina ådror att det börjar dra sig mot Advent, skaparlusten och energin flödar, love it!!!!!!:)

Jag och min älskade var in och beställde våran gemensamma julklapp idag, ifjol köpte vi en KitchenAid, åh i år.............berättar till julen!!!!!:))Får hålla på den!:)

I morgon jobb med företaget (YTA design), skall till Karlstad och träffa kära syster! Skall även försöka hinna med lite små ärenden oxå, är ju födelsedag på Fredag för kära stora syser så jag skall se om ja hittar nåt kul!?:) En julklapp skall ja hämta till Elias, twintip skidor, så som han har önskat sig d, älskade ungen min!:)
Skulle så gärna vilja hinna in på Ikea mä, de har nämligen fått in en taklampa i rosalackad plåt, på bilden verkar den otroligt jätte fin!?:) Får se vad tiden säger?????

Vill önska alla en god natts sömn, dröm sött!:)

Precis en sådan fast den skall finnas i rosa färg oxå!:)


Johanna

söndag 21 oktober 2012

Söndags mys i all ära!:)

Fredag kväll och Sönda mornar ä absolut bästa dagen, tiden som finns!?:) Att få vara tillsammans mä sina familjemedlemmar ä ju en känsla av total lycka!:) Alla samlade, glada, lyckliga, hela, rena, mätta, sprudlande ögon, skratt ibland gråt, men såå underbart!!!! Åh va djup ja blev men....man måste börja berätta och måste lära sig känna av sin "vad man har" känsla, stanna upp en en minut åh känn!!!!

I morgon en ny dag, jobb, skola och dagis väntar. träningar, tandläkarbesök etc
Här på gården idag har det fejats för fulla muggar, krattats, åh tagits ris till alla urnor och hinkar, tro d eller ej men....ja har sätt i minigranar i mina gjutjärns krukor på trappen, såå söta och nätta, kunde inte låta bli!!!!!! Bäst åh va ute i "tia" så en inte sköljs bort utav alla vattendrag som håller på att bli överfulla!:( 

Nä nu skall ja greppa kudden och slå igen mina blå!:)

Önskar alla en god natts sömn, kramen på er!:) Johanna