fredag 12 augusti 2011

Förstörelse vid åskoväder

Godkväll på er!

Har nu fått hjälp utav min svåger för att kunna texta några rader till er eftersom allting här, både telefon och data ligger nere, trasigt pga av åskan. Fixas förhoppningsvis till veckan.
Ni som vill ha kontakt med oss kan enbart nå oss på våra mobiler.

Tallbackas loppis håller öppet lördag och söndag från kl 12.
Välkommen kramar Johanna på Tallbacka

söndag 7 augusti 2011

Åh va härligt med en säng!:)

God dagens på er!

Hemma efter hajk på Glaskogen med grabblaget 02/03, trots regnet, blåsten och blötan såå hade vi det "kjämpe" mysigt, barnen de fiskade, badade, käkade godis så det stod ut ur öronen!:) Vi grillade korv, hamburgare och självklart mashmallovs ( titta inte på stavningen )!:)
När klockan slog 23.00 då var det dax för spöktimmen, en pappa till en av pojkarna hade  enfortsättning på den historia som han berättade om i fjol, en del av barnen var HELT förstelnade av skräck/spänning, en förälder berättade att hans pojk sov inte ordentligt på 3 veckor efter den första historien, åh ni historien är delvis sann, den utspelar sig i Moss i Norge på Vikinga tiden och framåt tills nu!!!:) Får se hur de tolkade fortsättningen på historien nu när de är ett år äldre!?
Kan bara säga de, aldrig mer ett liggunderlag under min kropp något mera, nu får det bli luftmadrass, tog mig typ en timma att vända mig från mage till rygg, herregud jag skrek av stelhet! Beror inte på åldern, fast de flesta trodde de, hm!?

I dag är Tallbacka´s Loppis öppen ifrån kl. 14.00 finns festis, kaffe och våffla om någon bara vill ha lite fika!:)

Skall nästan avslöja en hemlighet som strax kommer till att bli verklighet, har fått en förfrågan om något, kan säga att jag blev såå glad, kommer meddela er först när det är dax! Avslöjar inte mera:)))))))))) Såå lycklig!
Nog om detta!:)

Had´e nu gott alla goa, glada semesterfirare! Några utav er börjar i morgon men jag... 1 hel vecka kvar, åh vad skönt!:) Ni är varmt välkomna hit och hälsa på i min lilla Loppis!:) Kramiz Johanna Andersson på Talllbacka