lördag 2 juli 2011

Kalasande dagen lång!...

God dagens alla!

Här har det gått i kalasande hela dagen, älskade Elias fyller 9 år idag, grattis, underbara, goa, snälla unge, älskar dig såå mycket!!!
Nu packas det för fulla muggar, barnen leker, kära T fixar bilen och jag dolar på innefronten!:) Som det ska eller?:)

Vecka 27 håller Tallbacka´s Loppis stängt, öppnar Måndag vecka 28, men i morgon Söndag är det öppet från 11.00-16.00, jätte välkommna skall ni vara!:)

Ha det såå gott alla goda glad vänner, nära och kära, kramizar Johanna på Tallbacka

torsdag 30 juni 2011

Semesteeer!:)

Jihooo! Time för ledighet kära vänner!

Det är sent nu och de skall bli sängen, kärestan skall jobba sin sista dag och Elias skall på sista dagen av fotbolls skolan så man kan inte ligga på lat sidan ännu men...strax!:))

Hörs i morgon, natti natti, kramiz Johanna på Tallbacka

onsdag 29 juni 2011

Fixar dag!:)

Hallojs!

Ursäkta att det varit lite glest med inläggen men ni vet tiden...ja men man har ju bara ett visst antal timmar i vaket tillstånd, det har jobbats, körningar hit och dit, Hudvårds studio besök, frissan med oss alla, beachen jaa det är bara en liten del dagverksamheten!:)
Men... i morgon kära ni är det sista arbetsdagen innan semester veckan på Gotland, jippie!!!:) Skall bli sååå underbart gööööttttt!

I dag så har Elias varit på fotbolls skolan, Julius har varit med pappa på bussen, och jag och Engla har haft en tjejdag, fixat brynen, gått på second hand, fikat på Cafe Broms med svärmor/farmor och sen har vi alla grejats i håret!
På kvälls kvisten har vi haft hovslagaren här och fixat Bertils hovar, sen avslutade vi kvällen med ett kvälls dopp med medtagen kvälls fikakorg, jätte mysigt, lilla jag badade ej, alldeles för kallt!:))
Nu sover alla små gryn, jag har fixat tvätten, vill ju ha allt rent tills vi skall börja packa, far har klippt gräsmattan!

Nu blir det Die hard på 4:an, en gammal goding som man måste! Skall ta oss en te kopp o njuta av ledigheten som strax är här!:))

Tallbacka´s Loppis öppet från 19.00 i morgon Torsdag, välkommna skall ni vara!:)

Ha en fortsatt go kväll alla, kramizar Johanna på Tallbacka

söndag 26 juni 2011

Söndag och soool!:)

God dagens på er!

Efter en härlig frukost skall jag och min kära mor sticka en snabbis till Töcksfors shopping center, skall hämta ett par skor som jag beställt!:)
Fixa små presenter till Engla och Julius som de skall få på Eliases dag! Jag och mina syskon får alltid något litet när någon av oss andra fyller, detta har jag följt med mina små skatter oxå! Jätte mysigt:))

I dag öppnar Tallbacka´s Loppis kl. 14.00 då är ni hjärtligt välkommna hit!

Nä, nu måste jag sticka så jag hinner tillbaka till öppning, ha en bra dag alla! Kramizar Johanna på Tallbacka