tisdag 26 juli 2011

Semester precis som det skall va!:)

Hej allihopa!

Vaknade av att tre gull ungar kommer upp med nybryggt kaffe, yogurth, smörgåsar och det bästa, tidningen!:) Elias min skrutt var redan ombytt och klar, Engla loppan kom i nattlinne och hade nattofsen i håret på svaj och ögon som små streck:) Julius hade Eliases fotbolls tröja på sig och en kliss blöt blöja som nästan hängde vid knäna, LYCKA ELLER VAD!? Finns inget i hela världen som är så underbart som barnen, och en sån här grej som de gjorde, wow!!!:))

När T och Engla åkte på simskolan, så fixade och trixade vi i loppisen jag, Elias och Julius, våran första kund var en gammal arbetskamrat från Gustavsfors ( menade inte nu att kunden var gammal!) vi han tom att åka på en liten loppis runda till Mon, köpte en söt liten ram och barnen köpte sig " hemliga paket "!

Under em och kvällen har vi varit på fotbolls träning, sen åkte vi till " Badbarna ", många utav barnen kom!
Påväg hem svängde vi in på en ny loppis i Breviken, 6 km ifrån där vi bor. Engla köpte sig jätte fina läder stövlar med en svart 2 cm hög svart träklack (snygga!), Elias köpte sig en bondgård i trä och lillen köpte sig en bondgård i plast, alla jätte nöjda!:)

I morgon skall vi på em till "Hagen", där bor släktingar till min man, "gubben" i huset där har fyllt 60 år, så vi skall fira honom! De har ett nybyggt hus även dom, jätte fint, de har många klarröda detaljer såsom dörrar, markiser, krukor mm! Jätte fint!!!

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppen ifrån 10.00-15.00, kannan är varm och järnet är varmt! Hjärtligt välkomna

Kramizar till er i Väst och till alla ni andra, tänker på er mycket! MVH/ Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka