måndag 25 juli 2011

Semesteeeer!:)

Go kväll!

Vill börja med att ge ALLA i Väst styrke kramar från oss!!! Stötta och va rädda om er/varann!
I dag har jag plockat mycket i loppisen, ställt i ordning och dolat! Har haft en del kunder trots vädret! Här sooooov vi länge, avnjöt en go frukost, påklädnad och fixing, å klockan 13.10 for kära T och lilla Engla på simskolan, hade varit kallt men de gick bra ändå sa Engla, goa unge!
I kväll har vi varit på " byggdis " = byggdetur!:) vi for till Holmerudsfors för att köpa glass men de var stängt, till sist bestämde barnen att vi skulle åka till OK/Q8 i Årjäng och köpa mjukglass och så fick det bli!
Avslutade kvällen på Högerud hos min mor och far, vi tittade på Lotta på Liseberg och små pratade lite skit vettni!:))
När vi kom hem hade vi 4 älgar på våran gård! Uh nu ä de påväg igen, fyy fasen jag är livrädd för dessa bamse stora djur, om de ändå kunde hålla sig i skogen där de hör hemma!:)

Nu sover våra gryn och gubben i huset har gjort kvällsmat, te och färska frallor som svärmor hade med sig ifrån västkusten  till oss, tusen tack!:) Barnen fick pysselgrejer som de älskar och lillen fick en liten blå plaststol som han bestämt skulle ha i lekstugan!

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppen från 12.00-17.00 med kaffe och våffla, jätte välkomna! Sen blir det fotbolls träning som startar nu inför hösten, hm? Jaa ni hörde och fattade rätt, hösten!:(

Go kväll och sussa gott, kramiz Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka