onsdag 11 maj 2011

Ledighet...

Jaa här ska ni veta att vi sov ända till 8.30 kan inte veta när det hände senast, alltså i ett streck!?

Medan barnen åt frukost så ringde jag många olika samtal, en del mycket viktiga!?:) Fick såå mycket gjort under en så kort stund! När jag väl har fått upp ångan och det flyter då är det INGET som stoppar mig!:)
När barn och mor i huset sedan var tvättade och färdiga så gick vi ut och hoppade hopprep, det ligger Engla väldigt varmt om hjärtat just nu:)
Vi fikade ute på förmiddagen med kaffe och paj, lille Julius älskar kexchoklad så han smaskade det. Fatta vad varmt det är ute, rena rama sommar värmen vettni, vill bara sola sola, älskar sommaren (om det är fint väder vill säga...annars kan det kvitta!) Det skulle ju dra in sämre väder under eftermiddagen så nu skall vi gå ut igen efter att lunchen har intagits, pannkakor önskade de sig, gjorde ett recept som vi gjorde på hemkunskapen i skolan, kan ju därför aldrig bli fel, ha ha!:) Nedå nu skall jag vara snäll:)

Hittade igår i ett av uthusen en liten pall, den skall Julius få ha som ett litet sängbord tänkte jag med en liten lampa uppepå, självklart skall den vitmålas!



Hittade även två "vet ej vad det är grejer" ser ut som att det skulle kunna bli en perfekt blivande grind till Tallbackas fin ingång. De är såå välbevarade! Dessa skall oxå självklart vitmålas:)


 Från Göteborg fick dom här lamporna följa med oss hem, köpte två stycken, ville ha en i vardera fönstret i våran fin hall! Även skärmarna köpte vi med!

Nu skall jag gå ut och lapa soool mina vänner, ha en fortsatt go dag kramizar Johanna på tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka