söndag 16 oktober 2011

Underbara Söndag!...

Hej alla!

Jaa vad säger man, idag fick jag sova ut...väcktes senare av mannen i mitt liv med frukosten klar, såå underbar vettni!:)
Efter en lång frukost, så greppade vi fönsterskrapan och fejade klart alla fönster, nu har vi äntligen putsats färdigt alla fönster, 24 stycken, uh de räckte och blev över!:) Gott att det är gjort, de har liksom hängt över en!( Advent here i come:))
Alla här i gården idag har varit lite små tokiga, Bertil (hästen) jagade getterna i hagen så de fick springa allt vad bena bar dem! Han hade skit kul! Julius (lillen) har hållt lådan, så jag tror jag får käka plåster till kvällen! ( Gud ge mig styrka, 3- åring i sitt esse för tillfället!) T har stått på stegen helt alena utan min vetskap, och fejat två rutor, hållt i sig med en hand och grejat med den andra, herregud säger jag bara!!!!:) Putsningen var alltså på utskottet på framsidan, då förstår ni kanske höjden!? Tooookkkkk!
På eftermiddagen så har jag bakat big muffins, måste ha lite i frysen kände jag, tycker det är jättekul att baka, roligare än att göra mat faktiskt! ( De ligger kvar så länge gubben i huset inte har fått syn på dem!:)

Är i grejar tagen igen...ni vet det bruna stora skåpet vi har i vårat vardagsrum? Vill göra det vitt!:) Har hela tiden känt att det inte har kommit till sin rätt, men har av någon anledning inte velat måla det pga skåpets "ryggsäck" alltså det är jätte gammalt och har funnits här på Tallbacka, skåpet väger nämligen bly, så det får stå där det står, har ändrat plats 1 gång tidigare och då blev det inget bra kan jag säga....? Stackars T´s rygg!

Vad tycker ni?

Har duschat alla blommor och även kasserat en del utav dem, nästa gång jag skall in till "stan" så skall jag glatt skutta in på Jolins Home och inhandla nya, såg att hon hade bamse stora bågblommor, måste bara haaaaa! Nytt till toalettfönstret behövs oxå, krukan har jag inhandlat på Moa´s Garden så den finns.

Ne nu skall det få bli badkaret för vissa!:) Hoppas ni haft en bra helg!?

Kramizar från mig på Tallbacka

Muffins smet, ser datorn ligger lite risigt till, lyssnade på musik från youtube!


Goda blev dem oxå!

Vitt? Joo d får det bli!
Johanna

1 kommentar:

 1. Hej min fina vän!!

  Vad härligt med sovmorgon och frukost på sängen ;)
  Han är allt bra go din T.
  Låter som att ni har haft en härlig söndag.
  Jag röstar för att måla skåpet vitt ;)
  Jag målade ett liknande skåp för ett par år sen och det blev superfint verkligen.
  Så fram med färg och pensel nu ;)

  Hoppas du får en fin vecka!!

  Kram kram Linda

  SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka