onsdag 18 maj 2011

Ledig!?...

God dagens på er!

Vaknade i morse med en känsla i kroppen såå olustig, mör överallt, ont i buk och rygg, ej heller färdig sövd kändes det som, usch fy fasen tänkte jag vad är det här?
Var så himla nödig så jag sprang ner på toaletten, åh då vettni blod och sveda så jag trodde jag skulle svimma, urinvägsinfektion som ett brev på posten var det!:(:(
De var bara att ringa VC, fick tid vid 2, visade sig var en kraftig infektion, kuuul:(
När jag sedan lämnade VC då kom svettningarna, värken och nästintill krystvärkarna ( ni som haft det vet vad jag pratar om!) Känns ungefär som att kissa taggtråd!!! Så nu PC, 3 om dagen i 5 dagar!

Jag som hade tänkt att jag skulle hinna såå mycket i dag men...det blir inte alltid som man tänkt sig!:) Var ändå glad att det visade sig i morse och inte nu ikväll, så man skulle behöva åka till Arvika lr så!
Nog om denna hemskhet...

Skulle härom dagen visa er en bild på äppelblom från vårat jätte gamla äppelträd, så fint! Får visa er i morgon upptäckte att det var lite batteri kvar i kameran!:) Skall säga som det är, jag orkar inte ens sätta batteriet i laddaren!
Kära T slutar strax, gott de för jag är såå trött, springer 1 gång i halvtimman på toa!:( Skall bli viloläge i kväll kan jag lova!

Men vill önska alla läsare en fortsatt go dag och kväll, hoppas ni är krya?
Bamse kramizar från mig till er!:)

2 kommentarer:

  1. Stackaree! Vi som pratade om just detta när vi var på leklandet. :(
    Hoppas att du blir bra snart! kram kram /Ida

    SvaraRadera
  2. krya på kramar till dig världens bästa syster...
    puss från mig & Svea

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka