lördag 21 maj 2011

Kalastajm!...

Hej på er alla!

Åh va gott, här kan ja bara säga att här har vi sovit lääänge på morgonkvisten, vaknade vid 9.20 ( ALLA ).
Gick upp och bakade scones till frukost, de är ju såå gott med Lemon curd uppepå!:) Pröva det vettja, lätt och fort och dessutom jätte gott!
Efter frukosten for kära T, stora hjärtat och minsta hjärtat till skogen för att hämta hem ett vedlass, då passade jag på att städa och göra kliniskt i våran klädkammare, de blev en hel kasse med kläder som skall ut till Loppisen!
Kan även meddela att jag mår mycket bättre!:)

En fråga: Om det är någon som har ett stort överskott med galgar, om det är i plast eller trä spelar ingen roll, och ni känner att dom bara ligger och skräpar, då är jag i jätte intresserad är i STORT behov utav de! Ni som känner mig eller vet var jag jobbar, ring eller kom in eller så hämtar jag!!!
Vill ni även skänka saker till loppisen som ni inte vill ha själva men som någon annan kanske älskar, så tar jag tacksamt emot!

Klockan tre vad kalastajm hos kusinen, där fick vi grillat med massor utav smågott till, sallader, såser, potatis i olika former och smaker, super gott!
Sen var det G´s älsklings tårta nämligen cheescake, och även jätte god jordgubbs tårta! Tack så mycket för ett härligt kalas och en hel mysig eftermiddag! Mycket skratt och bus blev det självklart!:))

I morgon skall det bli fejar dag ute, T skall fixa lite med lamporna i min loppis och jag skall bära ut lite mera små saker, sen skall det klippas gräsmatta och rensas en rabatt!
Till veckan någon dag kommer "min" snickare och skall fixa dörrarna till loppisen, de skall bli svarta med vita x på, tror det kan fint!? Loppisen är faluröd på utsidan.

Hoppas allt är bra med er? Nu skall vi käka lite godis och chips och bara mysa framför tv´n allihop!:)
Ses i morgon, kramizar Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka