söndag 1 maj 2011

1:a Maj...

Go förmiddag på er alla...

I dag kära ni ska vi ut och "Maja" vi skall åka till ett ställe som heter Ommen, platsen där jag och kära T förlovade oss på!:) En kaffe korg får vi ju självklart ta med oss och ett strålande väder!

Tänkte snabbt berätta händelserna om vad som skedde i samband med vår förlovning för snart 2 år sedan, nu när jag ändå ha pratat på stället Ommen, platsen ligger vid en vacker sjö (Lelång) det är en så fin plats, det blåste det kust hav när vi anlände dit och vi skulle ju sitta ute på berget i solned gången va ju tanken, men efter bara någon minut så blir himlen alldeles kol svart och så kommer det världens ösregn det var som en värsta storm som drog in, vi fick rycka med oss allt och springa in i ett sk omklädningsbås allt förändrades på en sekund, vi han inte ens tänka, men efter ca 3 minuter så ser vi hur det spricker upp,  det blir helt vindstilla, solen blir jätte stark och känns helt nära, hm men... blir så jätte varmt, så upptäcker vi två jätte klara regnbågar och två  sk " vägar " på sjön en ifrån vardera hållet som löper ihop i En " vägen" riktade sig in emot oss där vi satt! Vilken händelse vettni, kvällen blev såå bra och va vackert det va, nåt förr oss va det nog, vi tror det ialla fall!:) Ja nog om detta, men lägger  in några bilder så ni kan se bågen och vägarna!

Häcken är klar nu och det blev jätte fint. Innan jag åkte hem ifrån jobbet igår for jag inom Moas garden och köpte en Thuja på stam och Marguriter (vita) tänkte sätta dem i den stora vita krukan vid vägen! Ville ju ha det fint och klart tills idag hade jag bestämt!:)

Nu skall jag gå ut och tvätta färdigt och måla i loppisen!:) Kommer snart med ett öppnings datum till er!:)

 En fråga: Undrar om det är någon som har ett litet eller ett gammalt kylskåp som bra står, eller är i vägen, skulle nämligen behöva ett till min loppis,  är i så fall jätte intresserad!?

Ha nu en glad 1:a Maj alla goa, glada läsare, kramiz till er från mig!:)
1 kommentar:

  1. Vad vackert, och vilka fina kort!! Klart det var för er..

    Kram mig

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka