onsdag 20 april 2011

Ledig? Nja inte direkt...

Tror faktiskt nästan att man kan hålla på och greja hur länge som helst den här årstiden, jag bara älskar det här, tröttnar aldrig, ljust länge, go värme och dofterna!!!
I dag har det varit en sån där vetejvadsomhändernästagrej? Började med att min plånbok var spårlöst away, började få dåligt med bensin, bilen började koka, jag tänkte bara Gode Gud hjälp mig, barn i bilen, tid och passa, jaa ni vet? Plånboken kom iallafall till reda men fick åka 5 mil för att kolla upp det hela!
Dagen slutade bra ändå:)
 Måste bara berätta att i dag har jag fått tag på en rosa prickig diskborste, såå söt:)
Hade tid bokad på fm hos min chefs fru, goa söta M, hon driver Hudvårdstudion här i Årjäng, hon fixade och dolade till min bryn inför helgen! Gott med lite egentid, sånt behöver man!
I kväll vettni försvinner det "ljusa" i håret(grått tror jag det kallas?) och slingorna, har bestämt att jag skall bli mörk igen, tror det kan bli bra nu när man fått lite längre hår igen,  ni vet jag är en sån där fram och tillbaka person, ena dagen skall jag spara nästa dag skall det bort, tur man har en syster som är frissa!:)
Innan vi for hem var vi hos älskade mor och far på fika, åh det va mammas smulpaj med äpple och blåbär vettni, vaniljglass och en stor balja kaffe till! Tack såå mycket kära ni det var super gott och mysigt!
Nu sover lilla Julius för kvällen och de två stora fröna är ute och cyklar, fatta vilken känsla för dom små att slippa alla dessa kläder!!!

Är klar med fyndet ni vet som jag köpte för en stund sedan, det gröna fönstret, det har nu fått sin plats i vårat vardagsrum, tänkte visa!
Nu skall vi ta oss lite kvällsmat och sedan det blir sängtajm, tänkte vi skulle sitta ute på trappen vid Vår ingång, kvälls sol där, mysigt?

Ha en mysig kväll nu alla bloggare! Kramiz till er från mig
En frukost här!:)) Goa ungar!1 kommentar:

  1. Jag älskar gamla fönster!

    SÅ fint Johanna!

    Kram Linda

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka