fredag 9 september 2011

Fredaaaaag!:)

God helg!

Javisst är det härligt när Fredagen kommer krypande och man vet om att strax är alla hemma och man kan ta det riktigt med ro, äta en go middag och sen avsluta kvällen i soffan med fredagsmys! De är "hälga" de!:)

Vill förresten berätta lite för er om TJEJKVÄLLEN på Färg & Kakelbutiken den 30/9, där Alla tjejer är jätte välkomna kl. 18.00-21.00, det kommer finnas många leverantörer hos oss under kvällen ca 15-20 stycken, alla har de lite olika erbjudanden under kvällen! Ev hår, hud, massage, smycken, kläder, blommor & interiör kommer oxå att stå på tapeten under kvällen!:) Någon från banken hoppas vi oxå kommer till oss och pratar om intressanta tips och ideer! Jätte fina vinster kommer att på "någotvis" lottas ut, super fina kan jag lova! Mat och dryck kommer att serveras, frukt och småtugg kommer att finnas hela kvällen! Missa inte detta!!! Varmt välkomna på en tjejig kväll tillsammans med oss!
Nog om denna festlighet!:)

Här har det iaf fejats hela dagen, men jag och far har varit på Öppet hus på skolan, "rörisarna" fick klara sig själva en stund tills vi kom hem. det mesta hamnade på sin plats idag och en del får tas nästa besök:( Synd vettni, jag som är sån tidsoptimist, trodde typ för mycket, men man lär sig nog:) Blir bra tillslut!!!
I morgon skall Elias på poolspel i Gunnarskog, hoppas att vi inte behöver följa med pga planering till födelsedagskalaset på Söndag, lille Julius fyller 3 år på Måndag!!! Då får vi se vad lillen får, avslöjar inget ännu, men vi vet att han kommer bli såååå glad!?

Ne nu skall det bli sängen för oss! Ny dag i morgon! Ny kraft och energi!:)

Tallbacka´s Loppis är öppen från 15.00-20.00 hjärtligt välkomna hit!


Vill önska alla en trevlig helg, kramiz från mig på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka