söndag 10 juli 2011

Andersson va det ja!:)

Hej alla!

Tillbaka igen efter en helt underbar vistelse på Gotland, där jag gick ifrån att heta Lenback och nu mina kära vänner heter jag Andersson, STORA dagen var den 5/7, då växlade jag och min älskade ringar med varann!!!:)) Joo de ä sant! Hemligheten har vi hållit bara för varann ända sedan i vintras då min kära frågade om lov!:)) Barlingsbo kyrka var platsen, såå underbart! Vi vill tacka Alla för fina sms, mms och samtal från nära och kära som vi fått! Tusen tack!!!
Frisyren och sminket hade jag bokat på en salong som heter Kam & Sax, en stor salong, så fin, jätte go och duktig tjej fixade till mig så jag blev super nöjd! Champange intogs det ju självlart under tiden!:)( Kära syster yster fick du inte deltaga, men jag tror du tyckte de gick bra ändå!?:) Du är ju våran frissa annars vännen min!
Brudbuketten gick i vitt mestadels med ett litet inslag av dovt ljusrosa, vita pioner från Holland, stora vita rosor, ljusrosa rosor och vita små kvistrosor, blev såå fin! Den beställde jag på Irisdals blomsterhandel.
Pojkarna de tre hade vita kvistrosor som skjort dekoration, Engla hade en stor ljusrosa ros i handen med ett rosa och vitt snöre bundet!:)
Måste bara berätta att i Morgongåva fick jag en alliansring i vitguld som det stod Till min Duva, fattar ni vad lycklig jag är!? Älskar dig såååååå!!! Har tre ringar förlovning, vigsel och morgon gåvan, passar jätte fint ihop!:)
Vid hem komsten i morse kan jag säga att det var lite förändringar, hm undrar vem? Var en hel del saker uppställda, upplagda osv som vi inte kände igen!:) Tokar ni är! Ballonger och skyltar uppknutna lite här och var, gulliga ni är!
Speciellt tack till våra kära grannar på "Solsidan" som hade textat Getavel, Porno shop och Loppis på en skylt, ha ha, vänta ni bara!

I morgon är det jobb igen, skall bli kul och träffa arbets kamraterna igen, inge bus där får jag hoppas!?:)

Väskor är nu upp packade, tvätten tvättad, bilen tömd, jaa nu skall det bli kväll här oxå strax, lite sliten faktiskt, lite hektiskt är det att, att vara på " Semester "!:) Men Gotland kan jag lova, ett utav de mysigaste ställe jag varit på!!!

På Sax & KamElias och Engla klara, lille Julius får vänta tills precis innan annars ej vit!:)

Glad ändå, goding!

Prinssesan Engla utanför kyrkan på parkeringen!

Strax fru Andersson!:) Nerverna på utsidan kan jag säga, tror det syns faktiskt!:)

Ringväxling, talen för varann!

Min älskade, du och jag!

En nöjd fru Adersson!:)

Cafe Ringduvan, duvor lever i tvåskap hela sitt liv, visste ni!?

Såå gla kan man vara, utanför Österport i Visby, yiipe!
p

Barlingsbo kyrka!
I morgon är Tallbacka´s Loppis äppet hela dagen, från kl. 11.00, jätte välkomna skall ni vara! Gubben i huset står bakom disken!:)

Natti natti på er, kramizar Johanna på Tallbacka

5 kommentarer:

 1. christina/blå11 juli 2011 04:02

  Ett stort grattis till er alla :) fina ni är!!

  SvaraRadera
 2. Åh så fina kort! Blir blöt i ögat när jag läser och ser dom. Så fint!
  Ses snart fru Andersson! :)
  Kram Ida

  SvaraRadera
 3. Grattis!!! Så kul! O vackra va ni allesammans! Ulrica & Mattias

  SvaraRadera
 4. Många fru Andersson blir det i krokarna nu ;-)... Och kan bara hålla med - Gotland är underbart!Grattis från oss på Berget!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis Johanna och Thord! Ljuvligt fina.
  Lycka till.

  Kram Linda

  SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka