söndag 20 november 2011

Advents färdig, jojomän allt fixat!:))....

Hej på er!

Någon dag sedan vi hördes av! Hoppas allt är bra med er där ute? Här är allt på högsta toppen!:) Men vet ni vad? Jag är klaaaaaaaaaaar till Advent, jojomänsan de är sant, de fixade jag och gubben på Fredagen och Lördag fm, sa ju att det skulle inte vara några måsten ni vet, men när riset kom in, jaa då kunde vi inte göra något annat än att fixa till ALLT!
Säger bara åhhhhhhh vad de är mysigt! Smålampor här och där, gran ute, lampor i ett träd, stjärnor, stakar, små granar inne, jute säckar, plåt burkar/hinkar, lövkorgar bla bla bla bla, hur mysigt som helst!
Kände att tiden den här veckan kommer bara att rinna iväg, lite extra jobb och uppbokade dagar, så vi ville njuta redan nu!

I går vettni förvandlades jag och mannen till, Jr Ewing och Sue Ellen Ewing, 30-års kalas med Hollywood tema, min käre T var så svag för just denna serie, Dallas, så de rådde ingen tvekan om vilka vi skulle vara!:) ( får erkänna att jag är lite slö och slapp idag, självförvållat men ibland så vill man ha klackarna i taket lite hellre än att ha dem på marknivå!:))

På eftermiddagen idag bjöd vi hit mamma och pappa på "aftaval" de är eftermiddags fika på ren svenska!:) Barnen har dekorerat pepparkaks hjärtan med glasyr, så fina de blev, skall knyta ett litet band i varje och hänga i vår gran eller tall?:)

Ne nu skall jag lägga in mycket roligt på Tradera, jackor, skor, lampor och sånt lull lull som inte längre faller mig i smaken!;) Brukar ni sälja?


Våran finantre!

Suddiga, hm får nog se över kameran igen!


Köket

Nya tak lamporna, love them!

Ha nu en fortsatt go Sönda kväll alla!

Kramar från mig på Tallbacka!

4 kommentarer:

 1. Åå, så fint!

  Nu blev man ju riktigt sugen att börja piffa till lite... ;0)

  Ha en fin kväll!
  kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Så fint du gjort, fast jag ska vänta ett par dagar till...har haft fullt upp ute!
  Jag har faktiskt varken sålt eller köpt på Tradera, har inte tålamodet att vänta in, tror jag. Lycka till med dina saker!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hej gumman,
  För några år sedan var jag inne i världens depression och fick då lära mig en hel del om kroppen. Det och min emellanåt bra kosthållning har läst mig vilken betydelse det har för välmåendet. Det har också lärt mig hur fort det kan gå att komma till botten....
  Så jag vet vad du går igenom och jag vet hur liten tippen är för att nå den beryktade väggen :(
  Ta hand om dig du med gumman!
  Kramar i massor*

  SvaraRadera
 4. Hej
  så mysigt du har gjort det och vad härligt att ha fixat och donat...
  här är det bara fint skönt att ha fått en del gjort i helgen...
  kram
  sandra

  SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka