torsdag 17 november 2011

Nu skall jag vara lediiiiigggg!...

Hej kära ni!

Skulleviljapratasåhärfort,villberättalltpåengång!:) Åh så mycket och berätta för er, hm börjar här: Har fått in Sandbergs tapeter på jobbet, åh vad fina!!!!, skitförkyld, pms, möten, värsta bästa hemkonsultations kunden, fått upp de nya plåtlamporna i köket, våran säng färdig, så har vi har köpt oss ny bil en VW Touran, sjuka små barn, utvecklingsamtal, fått sålt sängen och den blir hämtad  i morgon em, innebandyträningar Tis, Ons, Fre, på Lördag skall vi på Hollywood fest, fixa kläder dit och bla bla bla! Känner ni till detta, !?:))

Morgon dagen skall bli helt underbar, ska bli en skogspromenad med gubben och lillen menas de stora grynen är på skolan, små dola lite hemma, skall ta in flera smågranar, men inga måsten, Fredagsmys på kvällen till Idol är ett Måste!!!:)


Nu skall jag knoppa oxå, visar bilder för er i morgon på de nya lamporna och sängen!


(Lånad bild!)


Ha en fortsatt go kväll, kram från mig!  

2 kommentarer:

 1. Jag är också ledig idag, ska bli superskönt!
  Hoppas allt det kuliga blir kul och att förkylningarna ger med sig...

  Helgkram/Tina

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen!

  Låter som om du verkligen behövde den där lediga dagen! Full rulle med andra ord!

  Men jag känner igen det... ibland blir det för mycket. Jag kände mig oerhört stressad i början på hösten så nu har jag skalat bort en hel del av sånt som inte "måste" göras! Det tar emot ibörjan att säga i nej till saker - men det är värt det!

  ta hand om dig, min vän!
  Kramen jenny

  SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka