lördag 3 mars 2012

Lördag, åh vad härligt!

Hejsan hoppsan!

Åh man vill bara greja greja greja! Här har jag faktiskt tvättat nästan alla vinter kläderna och hängt undan dem, har sparat nåt litet slitet framme som skall skänkas senare! Har plockat fram vårjackorna från Didriksson och vindstopprarna från Po.p, dessa två är perfekta plagg att samköra nu! Po.p jackan är det absolut bästa jag någonsin har haft till barnen, tredje omgången jackor är vi inne på nu!:) Även vinterskorna har fått åkt in för denna säsong! (Gott gott!)
I kväll har vi kosat oss med god mat & lite sötsaker till Melodifestivalen! Känns gott när kvällen kommer och man känner att man gjort nyttigheter både på jobbet och på hemmafronten!

Vad har ni gjort?:)

I morgon skall vi greja ute, vi är nämligen sugna på ett Orangeri, och så vill jag ha en köksträdgård alldeles intill, planera lite stenläggning osv!:) Och hur det skall kunna se ut! Har många ideer, har sett många men två av dem är favoriterna, en är lite "hemlig" och den andra ser ut så här: 


Vill ha det ca 5 m2 större och  ha skiffer runt om på grunden!


Nu skall mor & far i huset se färdigt på Kommisarie Banks på 1:an och ta oss nåt smarrigt att dricka!:)

Ha nu en fortsatt go Lördag kväll och en fortsatt go helg!

Kramen från mig på Tallbacka!:)
2 kommentarer:

 1. Samma här...kikar på Banks och så kikar jag in hos er bloggare och gör lite avtryck!

  Ha en mysig kväll!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag vågar inte riktigt hänga undan vinterkläderna.. man lovar mer snö här i slutet av veckan... Så ett par veckor till får nog vinterkläderna hänga med..

  Hoppas ni haft en fin helg!
  Kramen jenny

  SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka