fredag 10 februari 2012

Ledig Fredag, åh vad härligt!

God Fredag & trevlig helg på er!

Åhhhh vad härligt med en helt ledig Fredag på enbart hemma fronten, ingen tripp hit eller dit, bara hemma! Gick i pyjamasen till klockan var ca 12.30, såå härligt så, inga måsten!!!
Var ute hos djuren, fixade och dolade medans lillen tittade på Musses klubbhus. Våran andra mammaget skall oxå få killing, och jag tror faktiskt att det "knakar i fogarna" där, ser ut som om det kommer jämnt när som helst!:))
Just nu kosar jag, engla och lillen oss med gofika, hemmagjord cheescake och glass med kolasås! Älskade Elias skall på Svenska rallyt, han är en riktig motorkille, brinner för dessa fordon som dundrar fram i snövallarna, såå kul för han!
 Käre T jobbar en liten stund till, sen blir det helgmys för oss alla, far i huset har bestämt fläskfile med råstekt potatis, inte så dumt de inte!?

 Strax skall vi åka in till Englas innebandyträning, sen blir det Fredags mys kvällen låååååååång!:) Åh innan hemfärd skall jag springa in och köpa med en bukett vita tulpaner till matsals bordet, brukar alltid köpa med fina, fräscha & nya blommor med hem på Fredagen, tycker det hör helgen till!
Känner att jag längtar väldigt mycket efter våren just nu! Fler än jag????



Önskar alla en jätte trevlig helg!

Krokus, kanske våren påväg!?

Så blev de när siffrorna kom på!

Kramizar från mig på Tallbacka

2 kommentarer:

  1. Skönt med en ledig fredag..
    Blev suuuper snyggt när siffrorna kom på skåpen!! Kände också en glimt av våren idag när solen sken.. men jag önskar nog vinter och snö ett tag till, snö & bitande kyla.
    Ha en mysig helg älskade fina syster!
    Syns på Onsdag:)..

    Puss från mig & Svea

    SvaraRadera
  2. JA VISST LÄNGTAR MAN EFTER VÅREN NU!!
    VAD FINT MED KROKUS PÅ BORDET, DET GER VERKLIGEN VÅRKÄNSLA.

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka