onsdag 21 september 2011

Ledig, nja jag vet inte ja!?:)

Våra nya familje medlemmar ha anlänt!:) Go kvällen på sig!

Idag började jag och lillen med en låååång frukost framför tvn ihop till barnkanalen (tror jag kan varenda låt till vartenda program:) Nedå men nästan:)
Sen intog vi duschen och så packade vi in oss i bilen för att senare möta en hel mysig vän på Cafe Broms! Julius hade laddat ryggsäcken med lite bilar och jag hade lagrat mycket "snavel" som skulle ut, ha ha!:) Efter en stund kom min älskade som hade arbetat färdigt för dagen! Fick en present av mitt hjärta, en ny dammsugare, en "Ultra sailents", jag älskar verkligen denna uppfinning, blev såå glad, (har önskat en ny en bra stund, men så tänker man ah den gamla duger och går en stund till!) till våran gamla fick du använda typ hörselkåpor för att inte bli halvdöv!:)
När klockan närmade sig ett så hämtade vi Engla på skolan, Elias skulle med kusin vitamin hem efter skolan, de skulle träna innebandy! Men vi begav oss av mot Forshaga för att hämta hem 4:a nya Afrikanska dvärggetter, såå fina, en var brunsvart, den andra var gråvit, den tredje var beigebrun och den fjärde var oxå beigebrun, de har fått namnen Nora, Elias och Willmer än sålänge, Juliuses har inte fått något namn ännu!:)
Påväg hem så löt jag ju bara in på Ikea, köpte fem gardinstänger till utskottet på övervåningen, har köpt vita hissgardiner till alla fönstren där! På Ikea har de en vit gardinstång som heter Irma, minimalt liten men ändå en stång, och superbillig är den oxå, kostar 12 kronor!:) Joo de är sant vettni! 12 kronor bara!!!

I morgon skall käre T och lillebrodern måla färdigt väggen på utsidan, ska bli så skönt när allt där är klart!:) Sen kommer "rörisen" och sätter fast elementet på den strax klara toaletten och kopplar på vattnet till kranen i handfatet! Sen ni....:)

Ne nu måste jag nattamig själv, alla de andra sover sedan länge, gubben ligger här bredvid och sussar, börjar 04.00 så jag får nog släcka nu!:) Sov gott, så hörs eller ses vi!?

Kram Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka