torsdag 21 juli 2011

Grattis alla Johannor, våran dag idag!:)

Go kvällen på er alla!

Jaa nu är det Fredag och Lördag kvar, sen mina vänner är det semesteeeeer! Yipiee!!!! Ska bli såå gött! Känner att man ibland har huvudet på krattskaft eller dyl.!? Har jobbat jätte mycket såå tid för inlägg har det varit ont om:( Blir bättre!!!
Har grejat lite under kvällen, hade fått någonslags invasion av små flygmyror, full fönstren i kök och finhall bara som tur är, använde dammsugaren som moteld, nu ligger de fint förpackade i dammsugar påsen ( låter grymt, men fyy va äckligt och äckliga de var!)
När farbror Lars hade lämnat oss tog vi en kvälls promenad över till våra kära grannar på " Solsidan " där var allt bara bra, vi pratade lite smörja och sen återvände vi hem, kidsen var trötta, kära T klippte en gång ifrån järnvägen och sätte upp en skylt till våran Loppis som alla dressin åkare kan se när de passerar, smart va!?:) Kan oxå meddela att det är nya skyltar uppsätta ända från väg 172 och ända fram tills ni skall svänga in mot Tallbacka till höger!

I morgon är Tallbacka´s Loppis öppet hela dagen! Kaffe och våffla finns att få köpa! Hjärtligt välkomna!

Till helgen, både Lördag och Söndag är det Loppisar både här och där kan jag lova, Jolins home har på bakgården, och Hembyggds gården har båda dagarna, jag skall ställa upp där på Söndag, passa på att komma vettja, kafferep är det inne i sockenstugan ( Såå mycket gott äta såå mycket man vill för en liten summa, var där ifjol och kalasade, mums mums:) Sista dagen på fruntimmer veckan är det då!

Nä, nu skall det bli kvällen här! Sussa gott alla, så kanske vi ses i någon loppisrunda!? Kramiz på er alla från mig på Tallbacka ( Fru Andersson!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka