söndag 6 november 2011

Här sprakar de från kökspisen och en doft av kanel sprids!...

Hej alla Söndags fejare!

Vaknade idag med nya krafter efter den låååånga gårdagen i Götet, och frukost serverad på sängen av älskade Engla!:) Klockan tio var det samling till Eliases innebandy match. Idag skulle det fightas emot Skoghalls 01:or, våra små stackare förlorade med 12-1:( Trots allt så var de ganska ok ändå! De var ju ett helt år äldre och hade spelat serie spel ett helt år oxå!

Igår kära ni tillbringade vi våran dag i Göteborg, älskar denna stad, så lagom stort och sååå fint! Jag och svägerskan, söta I,  vi besökte  inredningsbutiker, klädaffärer, tittade på folk, fikade och hade det jätte bra! Män och barn besökte Universeum, kan säga att barnen var "helt över" sig när de kom tillbaka, såå häftigt tyckte de!
Jag måste bara berätta om en favorit butik som heter, Grandma´s, såå mycket fint, vill typ ha hela affären, uh vettni vilket innehåll, köpte köks artiklar från greengate, nya handdukar från Lexington och andra lull lull saker som bara behövdes!:) Ni mååååste bara besöka denna affär om ni besöker Götet!!!!
Köpte även en stor skjorta från Rut m.fl , sen lite nytt till lillen från Po.p! Älskar deras kläder, kvalite som heter duga! De stora grynen har fått så mycket nytt de sista så nu var det Juliuses tur! Måste var lika!:)

Har ni haft en bra helg mina nära, kära, vänner, läsare, bloggare jaa alla ni där ute?

Här skall nu bäras in den gamla spegeldörren, som skall agera säng gavel, har sålt våran dubbelsäng till mor & far! Skall få på benen på madrasserna och sen sängkappan!:) Visar er resultatet lite senare!

Nästan hela familjen på Univereum!


Höstdräkt utanför grovaentren!











Emaljskylten, en födelsedags presenten till käre T ifjol!


Som ni ser så är inte stupröret färdigt pga att den sidan utav huset blev klar i sommras, nästa år såå!:)


Ha nu en fortsatt go Söndag eftermiddag och kväll! I stugan här är det varmt och gott, har tänt i köksspisen och tänt ljus som doftar JUL! Åh vilken doft!

Kramar i massor till er från mig! 

2 kommentarer:

  1. Halli hallå!

    Vilken underbar helg ni verkar ha haft. Önskar att jag bodde lite närmare Göteborg - det är verkligen en pärla! Och butiken Grandma.. jo, du den verkar väl värd ett besök!

    Så fin din röda bänk är, lagom sliten.. Ska nog också ge mig ut och leta lite tallris tror jag.. fint!

    Ha det gott!
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vad kul att spendera dagen i Göteborg underbar stad:)
    så fint med den röda bänken mot ert hus...
    kram
    sandra

    SvaraRadera

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka