torsdag 29 september 2011

Närmar sig!...

Tjing!

Jaa nu har det putsats speglar, kommoder, skåp, badkar jaa gud vet vad vi har glömt nu!? Känns som jag är ganska nära slutlinjen till denna tjejkväll! Idag har jag fått hjälp utav våra plattsättare med att få upp nya möbler i butiken, nyheter ifrån Duobad och Aspen, en helt ny badrumsinredning från Aspen, med en touch av lanlighet, det som jag är såå svag för!:) Den finns i flera storlekar, färger och flera olika tvättställ såsom porslin eller sten! Super snygg, i butiken har vi den svarta minsta möbeln uppsatt, med vitt porslins tvättställ, svart högskåp och en tillhörande liten pall som är klädd med ett grått tyg uppepå! Just denna möbel heter Solvik! Gå in och titta på serien vettja, länk finns här ovan!:)

Kommer ni i morgon??? De gör jag!:)) Sa till chefen idag att jag hellre ville vara kund för jag skulle såå gärna vilja ha flera utav vinsterna!:)

Blev ett litet snabbt inlägg till er idag, bara så att ni vet att jag lever!:) Nä nu måste packas lite väskor och plockas fram feststassen, ne då får bli nåt lätt och ledigt tror jag? Vi skall övernatta hos kära farmor i morgon! Jobbar ju även Lördagen och gubben i huset jobbar sin helg, buuuuu!:(

Vill önska alla en trevlig helg! Va rädda om er!

Natti natti från mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka