måndag 30 maj 2011

Svartmålat!...

Hej mina vänner!:)

I dag har min kära målat de nya dörrarna till loppisen svarta, målade med Tinova VX från Nordsjö såklart:) Absolut den bästa måste det ju va! Dörrarna blir ev. hel klara i morgon, men ser jätte bra ut redan, när det sen har torkat så skall de vita kryssen på! Det bästa med färgen är att man inte behöver ha någon grundfärg!!! Drömfärg kan jag säga, lite dyrare men bäst!

När vi kom hem nu ikväll så hade far gjort hemmagjord pizza med en jätte god sallad till och tänt levande ljus, gullig han ä!:)

I kväll sätte jag upp en liten söt fasad flagga utanför loppisen, de måste man ju bara ha!:) Han även med att sätta i lite ljus här och där. Kan säga att jag är såå spänd, nästintill lite nervös!:) Tjåpiga mig eller hur?
Ska bli jätte roligt!!!
På Onsdag skall jag till Karlstad och hämta kassapparaten som jag köpt, en gammal National.

Måste bara berätta vad jag fick i Mors dag present, jag fick ett cykel ställ och en jätte fin kudde som jag hade tittat på så länge på EM, blev jätte glad, cykel stället hade jag pratat på att det skulle vi behöva ett, för blåser det här så ligger det små cyklar överallt!:) men det var en stund sen, kära T snappar upp och har minne som en jaa vet ej vad, han kommer ihåg ALLT, åh det är ju baaara positivt, hi hi:)

HÖRRENI glöm inte och dra ur alla antenner, datorer jaa allt som åskan kan förstöra, skall ju komma in ett kraftigt åskväder här under morgon kvisten och på förmiddagen, usch jag verkligen hatar det!:(

Nu skall det bli natten här strax, alla andra sover men jag är som en liten uggla, vill ha ordning och reda innan jag knyter mig, känner mig nöjd när allt är på plats och i ordning, tror inte jag är ensammen om det kanske!?:)

Sov gott och dröm sött! Kramizar Johanna på Tallbacka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka