torsdag 6 september 2012

Hösten, ä den påväg tro!?

Jaa gärna för mig, efter en helt usel sommar, alltså bara väder mässigt så kan det få bli höst, älskar den på nästan alla vis! I morse hade vi minusgrader och frost och mannen fick skrapa rutan! Hösten är Kravlös, lugnet lägger sig, man myser, dagarna blir lite kortare, därför känns det som man tar var mera på just tiden!? Tror det är så?:)
Här hemma har vi snickare på gården som bygger vårat projekt, altanen, och med det tog vi samtidigt tog vi tag i vårat nästa projekt som var att bygga ett gammaldags skafferi, min dröm!:) Problemet har varit dörren, men nu har jag mailat på två stycken så nu hoppas jag att kanske en utav dem kan bli vår!?

Englas rum skall få en ny tapet, Boråstapet Vintage, en gråprickig, Engla älskade den från första stund så absolut fick d bli den!!:)Pc kuren är nu över, så nu hoppas jag att vi skall få hålla oss friska och krya en stund!!!! Även fast skolperioden är ju "infektionernas mecka!" men men......

Loppis säsongen närmar sig sitt slut för sommar perioden och nu tänkte ja köra öppet så mycket jag kan, i morgon Fredag kör vi kvälls öppet från 16.00-21.00, Lördag ifrån 13.00-20.00, Söndag 12.00-19.00  Skall försöka tömma Alla "gömmorna" Nya som gamla besökare, kunder är Hjärtligt välkomna!:)

Facebook sidan till vårat nystartade företag är nu klar och strax även hemsidan, Yta design, gå in och Gilla vettja!!!!


Kram på er alla! Johanna
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

När du är inne på besök, skriv gärna några goa ord eller rader! Kramar till er från mig på Tallbacka